Oslotur, julegaver og kroppen

Etter 4 uker så har ikke samboeren min blitt noe bedre. Han har vært enda en gang hos legen og venter på svar fra et annet sykehus for en undersøkelse. Derfor har det ikke vært lett å komme seg ut og fått handlet de siste julegavene. Det var faktisk en stund jeg trodde jeg aldri kom til å bli ferdig.

Heldigvis fikk jeg god hjelp fra en kompis til å bli ferdig med det problemet. Jeg satt meg på bussen til Oslo alene og møtte han på Espresso House. Å finne julegaver var mye vanskeligere enn jeg hadde trodd, men jaggu fikk jeg krysset av resten på lista. En STOR takk til kompisen min som meldte seg frivillig til å være med på en 3t lang handletur. Hadde det ikke vært for han så hadde ikke jeg blitt ferdig!

Jeg klarer å finne frem til riktig buss og setter meg ned. En melding tikker inn fra Pappa som ønsker oss god jul og har satt over julegavepenger. Siden jeg ikke orket å ta en tur til for å handle igjen så ble det shopping på nettet når jeg hadde kommet hjem. I tillegg til alt dette så kom pakka fra sparkjøp. Jeg er så glad for at den kom før julaften for oppi der var det mykeste settet med bukse og genser.

Når alt dette var gjort så var det ikke så mye igjen av meg. Hele kroppen begynte å verke og jeg prøvde så godt jeg kunne å slappe av. Det endte med at jeg måtte legge meg i senga, men søvn måtte jeg vente lenge på.

I dag våknet jeg kl.06:00 og det føltes ut som noen hadde stått å slått på beina mine. Bak knærne føltes det ut som jeg haddd hovnet opp. Det var nesten umulig å gå på beina. Definnetivt en rolig dag i dag.

Jeg lurer bare på om jeg kommer til å bli ferdig med å pakke gavene før jeg blir hentet av mamma på lille julaften. Blir spennende å se.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg