Orkidéen blomstrer

For en stund siden begynte orkidèen min å få knopper. Det har jeg jo vist dere her på bloggen. Og den dagen lovet jeg dere å vise orkidèen når disse knoppene hadde åpnet seg. Først hadde den ene åpnet seg, men jeg tenkte at jeg skulle vente til hvertfall en ting hadde åpnet seg og det har den nå. Så i dag tenkte jeg vi skulle ta en titt på hvordan den ser ut nå. Jeg syns orkidèblomstene er så utrolig vakre. De er veldig spesielle og de har så mange flotte farger. Denne gule falt jeg virkelig for da jeg først så den på Plantasjen. Gult og rosa er utrolig fint sammen. Så la oss ta en titt på hvordan de vakre blomstene er nå.

Er dem ikke vakre så vet ikke jeg. Det jeg syns er så utrolig fint med disse er mønsteret de har helt innerst. Disse små strekene med rosa er så nydelig. Også prøver jeg alltid å finne noen farger som ikke er som de andre. Jeg velger heller den ene gule orkidèen enn å velge en av de 20 rosa/lilla selvom de også er veldig fine. Det er bare noe helt spesielt med de som stikker seg ut. Om jeg har mulighet så kjøper jeg alltid den orkidèen som ikke er som alle andre. Jeg kunn f.eks aldri funnet på å kjøpe en hvit orkidè for det er noe man får overalt. Hadde jeg fått en så ville jeg så klart vært kjempe glad for det, men jeg går ikke å kjøper det selv fordi jeg er alltid på utkikk etter det som er unikt og annerledes. Denne gule orkidèen er sikkert så veldig spesiell, men den var unik på den butikken jeg var på og derfor var den ekstra fin.

Som dere ser så trives den veldig godt her hos meg. Jeg kan ikke si det samme om den andre orkidèen, men forhåpentligvis kommer den seg med tiden. Den skal få tid på seg. Jeg gir ikke opp før bladene eventuelt blir gule selvom jeg håper at jeg slipper det. Grunnen til at den ikke har det så bra og ikke har hatt det så bra en liten stund nå er fordi jeg tente røkelse rett ved denne orkidèen og den fikk det jo rett på seg. Etter det har stilkene blitt gule og visnet så det er jo veldig trist, men jeg har fortsatt håper for den ennå. Jeg holder dere hvertfall oppdatert om det går bra med den eller om den til slutt må kastes, noe jeg virkelig ikke har lyst til. Som regel er jeg egentlig veldig flink med planter, men helt ærlig viste jeg ikke at den ikke tålte røkelse. Det vet jeg nå så jeg holder derfor røkelsen langt unna plantene mine. Faktisk har jeg ikke brent en etter at orkidèen ble hardt skadet. Vi får se, kanskje jeg brenner litt røkelse i julen. Får det til å lukte litt ekstra godt her. Så lenge jeg holder røkelsen vekk fra plantene så skal det gå bra.

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg