Oppskrift: Veggisboller

Da var det på tide med vegetar. Denne gangen ble det vegetarboller av blomkål. Og dette er noe jeg hadde veldig lyst til å prøve. Det høres jo kjempe godt ut og det var det også. Med krydder og urter er det utrolig hva man kan få til om man ønsker å lage et vegetarisk måltid. Det er egg i denne oppskriften, men om man ikke spiser egg så finnes det nok andre ting man kan bruke til å erstatte det. Nå er ikke jeg noe ekspert når det kommer til vegansk mat. Jeg liker bare å prøve ut nye ting og dele gode oppskrifter med dere. Så her kommer dagens oppskrift på noen nydelige vegetarboller hvis du ønsker å prøve en rett uten kjøtt.

Du trenger:

1 stor blomkål

1 egg

⅓ts hvitløkspulver

½ts salt

½ts pepper

1ts olivenolje

2ts persille

1ts Basilikum

1dl mandelmel

Slik gjør du:

Ha blomkål i blender el.

Tilsett resten og bland det sammen med en slikkepott.

Lag små, runde boller.

Stekes i ovnen på 200°c i 20 minutter.

Dette er nok en middag som passer godt å ha saus og spagetti til, men pasta er jo fy denne måneden så da ble det ikke det. Så kanskje en god saus og salat. Eller bare spise dem sånn med ketchup eller dip. Mulighetene er mange.

Konsistensen på disse er nok ikke for alle. De er myke inni, men tørre utenpå. Om du liker det så burde du prøve disse. Alene er de nok ikke så gode, men det er som sagt mye man kan ha til for å gi denne retten et løft. Sunne er de hvertfall. Også så søte. I tillegg er de veldig enkle å lage.

Følg bloggen på facebook HER for flere oppskrifter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg