Noe av det beste jeg vet er syltet rødløk. Det smaker så utrolig godt og kan brukes på så mye. Jeg personlig må ha det til taco. Når man har Syltet rødløk i taco så smaker det 100 ganger bedre. Og her er den oppskriften jeg bruker.
Du trenger:
3 rødløk
2,25dl vann
1,5dl sukker
0,75dl eplecidereddik
½ts svart pepper (malt)
Slik gjør du:
Ha vann, sukker, eplecidereddik og pepper i en kjele.
Varm det opp til sukkeret har løst seg opp.
Kutt rødløken i tynne ringer/halvringer og ha dem oppi kjelen.
La det koke opp.
Rør av og til.
Kok det i ca. 1 minutt, før du drar kjelen av plata.
Avkjøl blandingen.
Hell alt oppi et norgesglass og sett i kjøleskapet.
Syltet rødløk kan stå i kjøleskapet i hvertfall 2 uker, men holder som regel mye lengre.
Et lite, smart tips er å bruke tomme syltetøyglass eller lignende. Bare vask dem godt, så kan dem bruke igjen og igjen. Slik jeg har gjort med et saltagurkglass.
Vi du ha flere spennende oppskrifter og mye annet interessant, følg bloggen på Facebook HER. Da går du ikke glipp av noe. Du kan også følge meg på Instagram HER om du vil se mer. Jeg bruker storyen ofte og mye blir lagt i høydepunkter på profilen min.