Oppskrift på guakomole

Nå er jeg hvertfall god og mett. Dagens middag ble veldig tidlig i dag, men det gjorde ingenting for den var super god. I dag ble det tacotallerken på menyen. Jeg måtte skrape sammen det vi hadde i skapene og til slutt ble det en av de beste middagene faktisk. Man vet maten er god når man spiser for mye og det gjorde jeg i dag. Så før jeg hopper inn i boka mi så ville jeg vise dere hvor enkelt det kan være å lage en super god middag på kort tid. Her er tacotallerken.

Denne retten er jo perfekt om man har noe rester av tacokjøttdeig i frysern. Det eneste du trenger da er å tine kjøttdeigen. Den trenger ikke engang å varmes. Så kan du egentlig bruke hva som helst ved siden av. Jeg lage guakomole, kuttet ost i terninger, lagde salat med tomat, agurk, kidney bønner og isbergsalat. Også varmet jeg hvitløksbaguett ved siden av. Det eneste var at det ble alt for mye ost for meg. Ellers så var det en ganske grei porsjon. Det er jo egentlig en ganske bra middag dette. Her får jeg i meg alt jeg trenger og mere til.

Jeg får en del positive tilbakemeldinger på guakomolen min så jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere. Den smaker faktisk utrolig godt. Her bruker vi den til taco og kylling. Alt du trenger er:

Avokado, salt, pepper, chilikrydder, grillkrydder og lime.

Slik gjør du:

1. Når du har fått ut avokadoen og lagt den i en bolle så moser du den. Jeg liker at den har litt klumper og ikke er helt smoothie så jeg bruker bare en gaffel til å mose avokadoen.

2. Ta 1ts chilikrydder, 1ts salt, 1ts pepper og 2ts grillkrydder oppi bollen med den knuste avokadoen.

3. Skvis ¼ lime over den moste avokadoen.

4. Bland det godt sammen.

Så kan du nyte den med tortillachips eller tilmiddagen din. Håper det smaker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg