Oppskrift: ostefylte kjøttboller i bacon

I dag er det lørdag og siden vi verken kan ha tacolomper, pizzadeig, hamburgerbrød eller lasagne så tenkte jeg å lage noe litt annerledes, men som passer som lørdagsmat. Jeg liker jo å ha en skikkelig fastfood middag på lørdager og det er jo fult mulig selvom man kutter ut visse ting. Så til slutt endte jeg da opp med denne lille idéen om å lage noe som kunne minne om cheese og baconburger. Det skal jeg love dere ble en suksess så her har dere en helt nydelig middag. Perfekt til en dag du vil kose deg litt ekstra.

Du trenger:

400g kjøttdeig
revet ost (her har jeg brukt Norvegia)
1pk bacon

+ en god salat

Slik gjør du:

Del kjøttdeigen  deigen i 4 deler.

Klem den flat på et stykke plastfolie.

Ha litt ost på toppen, men ikke helt ut i kantene.

Ta tak i hver kant av plastfolien og løft den opp.

Klem kjøttdeigen rundt ved hjelp av folien.

Legg 3 baconskiver i kryss som en stjerne.

Legg kjøttbollen i midten med skjøten ned og brett over alle baconskivene slik at kjøttbollen ligger pakket inn i bacon.

Under her får dere steg for steg slik at det er lettere for dere å forstå hvordan jeg har gjort dette.

Nå har du perfekte kjøttboller. Det eneste som mangler nå er å steke de.

Så det jeg gjorde da var å ta litt smør i pannen og steke dem på hver side.

Og så la jeg dem i en ildfast form med skjøten ned og satt dem inn i ovnen på 200°c i 20 minutter. Husk å varme opp ovnen FØR du setter inn kjøttbollene.

Dette er virkelig en oppskrift du burde prøve. De var så saftige og gode at jeg finner ikke ord engang. Kyllingfilet surret i bacon var god nok den, men dette var virkelig mye bedre.

Ønsker du flere oppskrifter som dette burde du følge bloggen på facebook. Linken finner du under her sammen med andre linker. Følger du bloggen på facebook vil du ikke gå glipp av noen oppskrifter, verken på middag eller bakst.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

4 kommentarer

Siste innlegg