Om du ønsker helt nydelig og mørt kjøtt, som smelter på tunga, burde du prøve denne oppskriften. Dama mi og jeg har brukt slowcooker mange ganger og resultatet blir alltid perfekt. Jeg lover deg at dette kjøttet er minst like bra som på restaurant.
Du trenger:
2dl vann
1 gulrot
5 hvitløksfedd
1 lammestek (ca. ½ kilo)
Salt og pepper
Slik gjør du:
Krydre lammesteken med salt og pepper.
Ha smør i en panne og la pannen bli varm, før du bruner steken på alle sider.
Skrell 1 gulrot og kutt i skiver.
Ha 5 hvitløksfedd, gulrotskivene og 2 dl oppi slowcooker, sammen med steken.
Om du ønsker, kan du dytte noen av hvitløksfeddene inn i kjøttet. Bare lag et par snitt, slik at det er plass til hvitløkfedd.
Sett slowcooker på lav varme i ca. 4-5 timer.
Skjær i skiver.
Serveres med f.eks potet, peppersaus og kokte grønnsaker.
Ikke glem å følge meg på Instagram HER.