Oppskrift: Lammestek i slowcooker

Om du ønsker helt nydelig og mørt kjøtt, som smelter på tunga, burde du prøve denne oppskriften. Dama mi og jeg har brukt slowcooker mange ganger og resultatet blir alltid perfekt. Jeg lover deg at dette kjøttet er minst like bra som på restaurant.

Du trenger:

2dl vann

1 gulrot

5 hvitløksfedd

1 lammestek (ca. ½ kilo)

Salt og pepper

Slik gjør du:

Krydre lammesteken med salt og pepper.

Ha smør i en panne og la pannen bli varm, før du bruner steken på alle sider.

Skrell 1 gulrot og kutt i skiver.

Ha 5 hvitløksfedd, gulrotskivene og 2 dl oppi slowcooker, sammen med steken.

Om du ønsker, kan du dytte noen av hvitløksfeddene inn i kjøttet. Bare lag et par snitt, slik at det er plass til hvitløkfedd.

Sett slowcooker på lav varme i ca. 4-5 timer.

Skjær i skiver.

Serveres med f.eks potet, peppersaus og kokte grønnsaker.

Ikke glem å følge meg på Instagram HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg