Oppskrift: Glutenfri muffins

Jeg tenkte jeg skulle prøve noe helt nytt. Det er noe jeg har hatt lyst til og det er å finne gode oppskrifter som ikke inneholder gluten og laktose. Noe jeg aldri har prøvd før, men det er jo kjekt å kunne bake for allergikere når man har det i familien. Så jeg kom over en muffinsoppskrift som faktisk virket veldig bra. Ingen sære ting som jeg måtte kjøpe inn. Noe som er bra siden jeg ikke har noen allergier selv. Derfor testet jeg ut denne oppskriften og det er noe av det beste jeg har smakt. Den var så god at oppskriften havnet på bloggen. Så her er en oppskrift jeg håper dere vil like enten dere tåler gluten eller ikke.

Du trenger:

2 bananer
2 egg
2ss peanøttsmør
1 ss sirup
1/2ts natron
50-100g sjokolade

Slik gjør du:

Ta alt utenom sjokolade i en blender/stavmixer. Pass på at det blir helt uten klumper.

Rør inn sjokoladebiter (eller ha de på toppen når du har puttet røra i former).

fyll muffinsformene 3/4 fulle.

Stek muffinsene på 200c i 15 minutter midt i ovnen.

Avkjøl.

Den er utrolig enkel og veldig god. Så hvis du vil ha noe skikkelig godt å kose deg med så vil jeg anbefale denne oppskriften. De er utrolig saftige og smaker helt fantastisk. Jeg lagde mine som en munnfull, men du kan jo selvsagt lage dem så store du vil. Derfor er det vanskelig å vite nøyaktig hvor mange du vil få ut av denne oppskriften, men kanskje rundt 6-10 stykker om du lager vanlig størrelse.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg