Oppskrift: Fiskesuppe

Det er søndag og det betyr at det er fisk som står på menyen. Jeg har alltid fisk på søndager fordi det passer så godt etter lørdagen. For når det kommer til lørdager så er de ekstra hellig. Det er ikke noe spørsmål engang. Alle lørdager skal være med “fastfood”. Da mener jeg pizza, lasagne, hamburger eller noe i den duren. Og hva er vel bedre enn å da ta en skikkelig sunn og god middag dagen etter? Jeg elsker hvertfall å ha det sånn. Så i dag ble det hjemmelagd suppe. Dette er utrolig enkelt. Så hvis du vil prøve det så får du oppskriften under her, men først la oss se hvor nydelig denne suppen er.

Du trenger:

2 laksefileter

½pk first price amerikansk blanding

(Eller du kan kutte opp grønnsaker slik jeg egentlig skulle.)

7dl vann

1 grønnsaksbuljong

2dl melk

2ss hvetemel

1dl fløte (Du kan så klart bruke matfløte)

1ts salt

1tspepper

Slik gjør du:

Kok opp vann sammen med buljong.

Hell oppi grønnsakene.

La det småkoke i 3 minutter.

Bland melk og hvetemel i en skål/kopp og tilsett det i buljongen.

La det småkoke i i 2-3 minutter.

Skru ned varmen og ha i fiskebiter. Du kan bruke hvilken som helst fisk, men jeg bruker laks fordi jeg syns det smaker best.

La det trekke i 5 minutter.

Rør inn fløte, salt og pepper.

Og så har du en helt nydelig fiskesuppe. Det er så enkelt å lage, det er veldig godt og det metter. Du kan så klart ha flatbrød eller noe sånt ved siden av om du ønsker det, men det er fy for meg denne måneden. Så det ble kun suppe og det holdt for meg.

Dette er definitivt en rett jeg kommer til å lage igjen, men da blir det med friske grønnsaker og ikke pose med frossen grønnsaksblanding. Grunnen til at det ble det nå var fordi jeg var sikker på at jeg hadde kjøpt inn alt, men det hadde jeg altså ikke. Jeg manglet den viktigste og det er gulrot. Takk og lov at vi hadde den grønnsaksblandingen igjen for ellers hadde jeg måttet kutte ut suppen i dag og det ville jeg virkelig ikke. Og det slapp jeg jo også. Så dagens middag ble helt fantastisk og jeg anbefaler dere å lage suppe fra bunnen av slik jeg har gjort i dag. Smaken er så mye bedre og best av alt kan du bestemme smaken selv. For jeg er kresen og takler ikke smaken av torsk. Heldigvis elsker jeg laks og ørret så jeg kan jo lage det meste uansett. Er du kresen på fisk så er slike retter veldig bra fordi du kan bruke din favoritt.

Følg bloggen på facebook HER for mange flere oppskrifter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg