Oppskrift: Egg i form

Jeg kom over noe lignende på Pintrest og tenkte jeg skulle lage min egen vri. De hadde nemlig lagd eggeomelett i langpanne. Siden vi bare er to så tenkte jeg det var bedre å lage mindre porsjon og selvfølgelig må jeg bare gjøre oppskriften til min egen. Så her er min versjon av omelett i form (eller langpanne som det egentlig var). Denne gangen valgte jeg å gå for en vegetarisk middag, men det er jo så klart opp til hver enkelt hva de ønsker å bruke oppi.

Jeg har sittet foran ovnen hele tiden, mens den var i ovnen for å se når den var ferdig siden jeg ikke hadde noe steketid på dette. Så dette kan jeg virkelig si at er fult og helt min egen oppskrift. Som jeg selvfølgelig deler med dere.

Du trenger:

8 Egg
Babyleaf mix
2dl Norvegia
1ts Pepper
1ts Salt
½ts Hvitløkspulver
½ Løk
½ Paprika
5 Cherrytomater
gressløk

Du kan også servere en lett salat eller bare kutte opp paprika til. Det går også an å ha det på eller ved en brødskive. Her er mulighetene mange.

 

Slik gjør du:

Legg babyleaf mix i bunnen av en ildfast form.

Kutt opp løk og paprika i små biter.

Bland egg, revet ost, salt, pepper, hvitløkspulver, løk og paprika i en bolle.

Hell det over i den ildfaste formen.

Del tomatene i 2 og legg på toppen.

Ha gressløk over og sett den i ovnen.

Stekes på 180°c i 30 minutter.

Sett opp ovnen til 225°c i 10 minutter.

Fin måte å starte denne måneden og utfordringen på. Det var både gøy og lett å lege. Ja, hvem som helst kan få til dette. Så hvis du vil ha en smakfull middag/frokost/lunsj/kveldsmat så kanskje du skal prøve denne. Dette er virkelig en rett du kan servere når som helst. Også syns jeg det passet bra med egg nå som det er påske.

Følg bloggen på facebook HER om du ikke vil gå glipp av noen oppskrifter denne måneden. Bli med meg igjennom april og se hva jeg spiser til middag hver eneste dag. Med masse gode oppskrifter kun for dere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg