Oppskrift: Baconsurrede kyllinglårklubber

En veldig enkel, men utrolig god oppskrift på baconsurrede kyllinglårklubber. Disse vil du prøve. Det vil gi de smakløse, ukrydrede lårklubbene en helt ny og bedre smak. Også blir dem utrolig saftige. Anbefales virkelig. Og her får du min oppskrift. Lett å følge og lett å lage.

Du trenger:

1pose kyllingmarinade

Kyllinglårklubber (Ukrydret)

Bacon

Slik gjør du:

Legg kyllinglårklubbene i en pose med marinaden. Fordel det godt utover alle kyllingene.

Legg posen i kjøleskapet, til dagen etter.

Surr bacon rundt hver lårklubbe og legg de oppi en ildfast form med bakepapir.

Om du vil, kan du steke dem litt i stekepanna først. Da vil du få ekstra crispy bacon.

Sett ovnen på 220°c.

Sett inn kyllinglårklubben midt i ovnen. La dem steke i 30-40 minutter, til baconet har blitt godt stekt.

Så er det bare å nyte.

Disse passer også perfekt på grillen.

Server med ris eller pommes frites.

Håper det smaker.

For flere gode oppskrifter og mye annet spennende bør du følge bloggen på Facebook HER og Instagram HER for ennå mer spennende innhold.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg