Nytt skap

I stad fikk samboeren min en melding av huseieren om vi ønsket å få et glasskap. Jeg syns jo slike skap er utrolig fine så jeg sa jo så klart ja takk da han spurte meg. Så glemte jeg egentlig alt sammen etter en kort stund. Plutselig hører jeg noen slepe på noe ute og kommer på skapet igjen. Det ringer på og huseieren står utenfor med glasskapet. De skulle egentlig legge det ut på finn så det at dem spurte oss først er jo utrolig snilt. Vi leier av 2 veldig snille og hyggelige mennesker. Sånn sett har vi vært veldig heldige.

Skapet er satt på plass i stua og jeg gleder meg enda mer til å få kastet sofaen og sånt om et par dager. Samboeren min har nemlig fått låne bil så vi kan bli kvitt ting og tang. Det er bl.a mye papp som skal kastes. Vi skal endelig bli kvitt den grusomme sofaen også. Så da blir det litt jobb å gjøre og det skal bli gøy. Jeg gleder meg masse til å bare få ut den sofaen. Det er bare flaut at vi har en så sliten sofa her ennå.

Sånn ser altså skapet ut. Jeg har fått inn noen få pynteting allerede. Det blir så koselig når vi får alt for det skal, får støvsugd og ryddet. Tror dette blir bra jeg.

Men jeg satt egentlig å leste litt. Jeg fikk så vidt lest 2 sider før de kom med skapet så jeg tenkte at jeg skulle gå tilbake til boka og lese litt til. Nå venter vi hvertfall ingen flere som jeg vet om så da er det vel ingen flere avbrytelser.

Etterpå blir det å ommøblere litt og rydde i skapet jeg tok ut pynteting fra. Det eneste som mangler nå er egentlig bare en sofa. Frem til vi får en sofa så har vi 2 madrasser som var senga våres før. Det er den jeg har brukt den siste tiden nær jeg har vært i stua. Eller så har vi det meste og mer til. Hvertfall med tanke på den begrensede plassen. Det ville jo vært litt annerledes om vi hadde hatt et eget hus.

Men nå skal jeg hvertfall ta opp boka og lese litt mer før det er tid for rydding.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg