Nye julekuler malt

Siden jeg føler meg litt bedre for hver time som går så tenkte jeg det kunne være gøy å male litt. Derfor tok jeg frem 3 julekuler og begynte å male. Nå er jeg ikke frisk ennå så jeg er glad kassen med maling og alle julekulene lå rett ved siden av meg. Så her har jeg altså sittet og hatt det ganske koselig. Også er jeg 3 julekuler nærmere å være i mål. En ting er hvertfall sikkert og det er at det kommer til å bli mange søte julekuler på treet i år. Så la oss ta en titt på hva jeg har malt på disse julekulene i dag.

Den første er fra The Nightmare Before Christmas. Jeg har egentlig lyst til å male alle 3 flaskene fra filmen, men vi får se om jeg heller kan lage flasker i den stilen i stedenfor.

Nr. 2 er Totoro. Det er en utrolig flott, japansk film som er en av mine favoritt filmer. Den er veldig søt, men også litt trist (mest søt). Totoro er også super søt. Jeg anbefaler virkelig å se den filmen og om jeg ikke husker feil så ligger den på Netflix.

Og den siste er bare en helt vanlig, søt pandabjørn. Jeg syns pandabjørner er noe av det søteste som finnes. Alle dyr er fine og jeg kunne nok aldri valgt kun en favoritt når det kommer til dyr. Hjertet mitt er fylt med kjærlighet til dyr, men pandabjørner er noe av det søteste som finnes fordi dem er så klumsete. Og når jeg ser en panda så vil jeg bare gi den en stor klem. De ser så myke og gode ut. Om det er et dyr jeg ønsker å se før jeg dør så er det pandabjørnen og da særlig små baby pandaer. Å de er så skjønne. Så ja, jeg måtte male en julekule med et pandabjørn fjes.

Så der har vi altså 3 julekuler til ferdig malt. Bare “100” igjen. Det virker hvertfall sånn. Altså jeg syns det er kjempe gøy, men nå lurer jeg på om det er plass til alle. Nå klagde jeg faktisk på for få julekuler i fjor så forhåpentligvis er det akkurat passe nå. Litt vanskelig å vite før juletreet blir satt opp. Hadde det vært opp til meg så ville jeg nok ha satt det opp allerede, men jeg bor ikke alene så jeg får vente til 1. Desember. Vel, da har jeg hvertfall noe å glede meg til. Også er det jo egentlig ikke så veldig lenge til. Dagene går faktisk ganske fort. Hvertfall når jeg holder på med alt dette.

Flere som gleder seg til å få opp juletreet og julepynten?

Følg bloggen på facebook HER

Instagram hobby HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg