Nye former til baking

I begynnelsen av mai handlet jeg noe på wish som jeg skal bruke til baking. Det er noe jeg har ventet spent på og endelig har de kommet. Jeg har kjøpt mer fra dette settet, men det har ikke kommet ennå. Nå har det hvertfall åpnet opp mange nye muligheter når det kommer til baking. Og jeg kan nesten ikke vente med å prøve de ut. Så her er det jeg har kjøpt (og som har kommet).

Når jeg så disse silikonformene så viste jeg at jeg måtte ha dem. Disse fargene er jo bare helt rå. Og det at jeg får kjøpt former som matcher er jo kjempe tøft. Hadde jeg hatt råd så ville jeg kjøpt alt med en gang, men penger vokser ikke akkurat på trær. Så da har det blitt litt og litt. Jeg er ennå ikke ferdig med å kjøpe dette settet, men man kommer langt bare ved hjelp av disse jeg har fått nå. Ja, nå skal det bakes mye godt fremover. Med både en liten brødform og en form til baguetter så er mulighetene mange.

Når det kommer til kjøkkenutstyr så liker at det er farger. Det er vel egentlig eneste stedet jeg har noe særlig farger. Jeg vet ikke hvorfor, men det er morsommere å bake med masse farger. Så når jeg først fant disse neonformene på wish så ble jeg bare helt forelsket. De har jo den kuleste grønnfargen og det rosa passer så godt sammen med det grønne.

Så nå har jeg den veldig etterlengtede brødformen. Nå kan jeg endelig lage brød som kan bli høye og luftige i stedenfor lange og lave. Det er noe jeg virkelig gleder meg til. Når jeg begynner med bakingen igjen vet jeg ikke, men det blir nok ikke så alt for lenge til. Jeg har jo så mange planer for begge formene så frysern kommer nok til å bli fylt opp ganske fort. Så det er bare til å glede seg til nye oppskrifter på masse god gjærbakst.

Hva syns du om silikonformene? (Jeg vet de ikke er alle sin smak)

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg