Nydelige roser på bordet

Jeg har skikkelig lyst på en juleblomst, men de få stedene som sender hjem er så dyrt så da måtte jeg finne på noe annet. Jeg kommer nok til å kjøpe med meg en julestjerne om jeg får muligheten senere i desember, men akkurat nå får jeg nyte disse flotte rosene jeg kjøpte på tilbud hos Kolonial. De ble utrolig flotte på stuebordet. Syns ikke dere?

Selvom det ikke akkurat er en julebukett så er jeg veldig fornøyd med hvordan de ble på stuebordet. Her er det røde, hvite, lys rosa, rosa og lilla roser. Veldig mange farger, men de passer allikevel utrolig godt sammen. Også lukter den jo så utrolig godt.

Denne rosebuketten kommer til å bli så vakker når rosene åpner seg mer. De er nydelige nå, men de er alltid penest når de er åpnet helt opp. Dere skal ikke se bort i fra at det kommer noen bilder av rosene denne gangen også. Disse rosene har jeg ikke fått av samboeren, men det er jo like koselig uansett. Og jeg føler at man trenger litt ekstra blomster til jul.

Hadde det vært mulig å få tak i julestjerne så ville jeg nok hatt 2 store og en liten midt på bordet fordi dem er så vakre å pynte med til jul, men som sagt er ikke det vært mulig å få tak i enda. Jeg har veldig lite lyst til å bruke 4-500,- på en julestjerne fordi den skal bli levert på døra. Ikke når man kan få de til en brøkdel av prisen i butikken. Forhåpentligvis kommer jeg meg i butikken og få kjøpt en vakker julestjerne før desember er over.

Nå har jeg hvertfall disse flotte rosene til å pynte opp stua en stund. Forrige gang holdt dem i 2 uker. Er vi like heldige denne gangen så har jeg nydelige blomster til å bringe glede hvertfall halve desember.

Har du noen blomster til jul? I såfall hvilke?

Følg gjerne bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg