Nydelig i hagen

Jeg var ute i dag for å ta bilde av de stakkars tomatplantene der ute (mer om dette i morgen), men så måtte jeg bare ta litt bilder av blomstene i hagen. Dette er grunnen til at jeg savner å ha egen hage. Så mange vakre blomster man kan plante. Allikevel er vi så heldig at huseieren er veldig glad i å pynte opp med blomster rundt her. Så jeg får jo sett på mange fine blomster selvom dem ikke er mine og det ikke er jeg som steller med dem. I det minste kan jeg ta noen fine bilder av dem og vise dere. Bare se så fine de er.

Disse nydelige blomstene kan jeg se på hver eneste dag. De på første bilde er jeg så heldig at jeg ser fra kjøkkenvinduet. Så jeg trenger faktisk ikke å gå ut for å se dem engang. De andre blomstene er i bittesmå blomsterbed på hver side av inngangsdøren. Det er så koselig å komme ut og se så vakre blomster. Så jeg pleier å gå ut hvertfall en gang om dagen bare for å se på blomstene. Sånne små øyeblikk gir mye glede og særlig etter gårsdagens forferdelige hodepine. Det var veldig godt å bare komme seg ut og se på blomstene. Se de nydelige fargene som lyser opp i hagen. For et vakkert øyeblikk.

Og slik starter min dag etter å ha spist frokost. Jeg prøver også å drikke mye vann sånn at kroppen min kanskje kan føle seg litt bedre. Vi får vel bare se om det hjelper. En ting er hvertfall sikkert og det er at jeg må veldig ofte på do. Sånn er det når man prøve å få i seg nok vann for en gang skyld.

Nå som den ene oppgaven er gjort (å ta bilde av alle plantene til morgendagens innlegg) så skal jeg prøve å slappe litt av igjen. Det er utrolig vanskelig for meg å sitte stille etter å ha ligget en hel dag, men jeg skal hvertfall prøve. For jeg vil ikke ha en slik dag en gang til. Også er det et par ting til jeg må få gjort i løpet av dagen, men det får bli litt senere. Jeg må se an formen og være veldig forsiktig i dag fordi det ligger og vipper mot en hodepine og det er noe jeg gjerne vil slippe. Så den bakedagen jeg virkelig ønsket, har blitt flyttet til helgen. Forhåpentligvis blir det mye tid og energi til det da. For jeg har fortsatt mye spennende jeg har lyst til å bake.

Følg meg her:

Facebook Instagram Youtube

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg