Nydelig dag i solen

Dagens middag er både lagd og spist, men før det så gikk jeg og samboeren min en tur. Det er jo så utrolig flott vær ute i dag så jeg kunne jo ikke la være å nyte det ute. Så mange mennesker som satt ute på verandaen og nøyt finværet. Det var mange barn på lekeplassen og alt ser så normalt ut. Selvom vi egentlig lever midt oppi pandemien så er det ikke alltid man tenker så mye over det når man ser slikt som dette. På en måte var det veldig fint å se, men samtidig tenker jeg jo at folk burde være litt forsiktig. Det kan jo smitte mellom barn og spre smitten videre selvom barn ikke blir syke. Så det er viktig å tenke litt på konsekvensene også.

Som vanlig er jeg alltid på plass med mobilen for å ta nye bilder til bloggen. Siden det var en liten tur og ikke en tur i skogen så tenkte jeg ikke det var nødvendig å ta med seg kameraet denne gangen, men jeg skal prøve å ta det med neste gang. For helt ærlig så finnes det alltid noe å ta bilde av med kameraet også.

I dag møtte vi på 3 nydelige sommerfugler, men de hadde ikke lyst til å bli tatt bilde av så det får jeg dessverre ikke vist dere. Det å se sommerfugler for første gang i år gjorde meg litt ekstra glad. De er jo så nydelige. Så det at jeg ikke fikk tatt noe bilde var jo litt kjipt, men jeg er ganske sikker på at det kommer til å bli nok bilder av dem i sommer.

Med en liten tur ut og en helt nydelig middag så er jeg klar for å bare slappe av foran tven. Nå har jeg og samboeren min sett på 2 episoder av Lucifer. Det var så koselig at jeg nesten glemte at jeg måtte jobbe, men her er jeg altså med en liten oppdatering.

Resten av dagen og kvelden kommer jeg til å jobbe litt, men også slappe av. For i morgen kommer en ny dag med en ny middag. Oppskriften på dagens middag blir publisert om ikke så alt for lenge så det er bare å følge med. Den var helt fantastisk og definitivt noe jeg kommer til å lage igjen. Så ikke gå glipp av neste innlegg kl.18:00.

Følg bloggen på facebook HER

4 kommentarer
    1. God påske. Var en tur i skogen ettermiddag med sekk med sitteunderlag og kakao. Fant en plass og drakk kakao. Mye folk ute og her ned på fotballbanen kryr det av unger. Bra at ungene kommer ut og trives med det. Hadde som middag rester av kylling med pølser, tomater og rømme som tilbehør. Fine bilder og oppskrifter du legger ut. Ha en fin kveld.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg