Ny tegning

Som jeg skrev i forrige innlegg så ble det litt mer tegning. Jeg viste ikke helt hva jeg skulle tegne, men til slutt fant jeg det ut. De fleste har sikkert hørt/sett at det har kommet en ny film om the joker. Der man får se hvordan han var før han ble the joker. Jeg liker denne rollen utrolig godt. Skuespilleren er sinnsykt bra og hele filmen var bra lagd. Det er hvertfall min mening.

Så da var det bare å ta frem tegnesakene og begynne å tegne. Og når jeg tegner portrett så begynner jeg alltid med haken. Jeg syns det er det enkleste stedet å starte. Deretter måler jeg opp hvor munnen skal, så nesa og til slutt øyene. Så har man tegnet fjeset. Så legger jeg til håret og litt av overkroppen. Så det er sånn jeg gjør det. Det er min teknikk. Om det er den beste kan jeg ikke svare på, men det funker for meg og det er jo det viktigste.

Når jeg har skisser opp, starter moroa. Skyggelegging. Som dere ser på bildet over hadde jeg allerede startet med skyggelegging i ansiktet. Jeg syns det er veldig gøy med detaljer, men jeg må innrømme at fjeset til the joker var ikke enkelt å tegne siden han har hvit sminke. Ting blir ganske annerledes når det er hvitt i fjeset. Det er jo fortsatt masse detaljer med øynene, munnen og sminken. Allikevel er det litt vanskelig å se og tegne detaljene i resten av fjeset. Jeg slet litt med dette, men jeg ble faktisk fornøyd med resultatet allikevel. Det trengs nok mye øving på the joker, men det ble ikke så ille altså.

Her er hvertfall det ferdige resultatet. Men nå har samboeren gått å lagt seg for lengst og jeg er ferdig med å tegne for i dag så da tenker jeg at jeg går å legger meg. Om jeg får sove så tidlig er en helt annen sak. Uansett så er det godt å få strekt seg ut i senga etter en lang dag. Men før noe som helst så får jeg vel henge opp klesvaska.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg