Ny inspirasjon på Pintrest

1 time har jeg sittet og scrollet opp og ned på Pintrest nå. Det er jo det jeg gjør for å finne inspirasjon til nye oppskrifter jeg kan prøve ut. Jeg prøver å finne noen sunne oppskrifter, men lagrer også kaker og gjærbakst som virker spennende å prøve ut. Plutselig kommer jeg over noe helt annet som jeg lurer litt på om jeg skal prøve ut når våren og sommeren er her. Så mange forskjellige drikker som jeg tror kommer til å smake ekstra godt i varmen. Ja, jeg har egentlig bare brukt Pintrest til å finne inspirasjon til mat, men hvorfor ikke drikke også. Det er jo tross alt mye spennende å prøve ut når det kommer til sunn drikke. Og plutselig hadde jeg en helt ny mappe med andre ting jeg også kan prøve ut. Den listen over ting jeg ønsker å prøve ut, blir bare lengre og lengre. I det minste har jeg mye godt å velge mellom når jeg plutselig får lyst til å lage noe godt.

Så det er altså hva jeg bruker kvelden min til, scrolle opp og ned på Pintrest. I det minste kommer det noe nyttig ut av Pintrest, i motsetning til Tiktok som jeg bruker alt for mye tid på når jeg først klikker meg inn på appen. Derfor prøver jeg å la være å bruke appen daglig. For det er faktisk fort gjort å bruke time etter time bare sitte og se på videoer og ikke få gjort noe som helst. Når det kommer til Pintrest så begynte det egentlig med at jeg stod fast med hva jeg kunne skrive som et siste innlegg for dagen. Er det ikke rart hvordan inspirasjonen kommer når du minst venter det?

Grunnen til at jeg ikke har skrivd noe i kveld, før nå er fordi denne dagen (etter at jeg kom hjem) har vært ganske slitsom. Jeg var så utslitt etter turen at jeg sovnet, mens jeg skrev med en kompis på snapchat. Det er ikke likt meg så tydeligvis var jeg ganske utslitt. Så jeg tror jeg sov i 1 time før jeg våknet og bestemte meg for at jeg skulle prøve å holde meg våken frem til kvelden. Kvelden kom og jeg er ikke lengre trøtt, så da tenkte jeg at jeg likså godt kunne gjøre noe nyttig ut av resten av kvelden. Derfor endte jeg opp på Pintrest. Og den appen syns jeg er så kjekk. Man kan jo finne så mye spennende der. Om man trenger inspirasjon så har Pintrest det. Jeg pleide å bruke appen til hageidéer og hobby, men nå bruker jeg den bare til inspirasjon for baking og matlaging. Ja, og tydeligvis interessante drikker. Ikke drinker altså, men drikke som f.eks juice eller iskaffe. Så jeg har funnet mye forskjellig som jeg kommer til å lage til både meg og samboeren. Det er så mye forskjellig jeg kan lage så dette skal bli moro å sette i gang med når sommeren kommer. Kanskje dere får noen gode idéer dere også.

Nå tenkte jeg å gå tilbake til Pintrest for å finne enda mer spennende og kanskje få ryddet litt i mappene der inne for det er nok mye som kan slettes også. Jeg ville bare fortelle dere om det jeg har funnet nå i kveld og hva som venter når våren kommer. For hva er vel mer avslappende enn å lage seg noe godt og kaldt å drikke, sette seg ned i solen og bare nyte stillheten? Jeg vet hvertfall hva jeg skal gjøre i sommer når jeg har kommet hjem fra turene mine.

Følg bloggen på facebook HER så går du ikke glipp av alle oppskriftene og mye mer spennende innhold.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg