Ny hylle i stua

Jeg sover vist bare mindre og mindre. I natt har jeg ikke sovet i det hele tatt. Noe som er litt rart fordi jeg pleier alltid å få sove når jeg har gjort masse på dagtid, men sånn ble det altså ikke i natt. Jeg vurderer derfor å holde meg våken til kvelden igjen sånn at jeg kanskje med litt flaks kan få snudd døgnet tilbake til normalen.

Det positive med å ikke få sove er at jeg har fått gjort ganske mye i natt. Samboeren min (som heller ikke får sove) byttet om fryseskapet og hyllen i gangen. Selvfølgelig fikk jeg en genial idé som jeg ikke klarte å legge fra meg. Jeg tok nemlig ut de hvite kurvene fra hyllen og satt dem inn nederst i tvbenken. Der stod det allerede 2 hvite kurver så det passet veldig bra. Så fikk jeg luer og vanter i nederste skuff på kommoden min i gangen. Hyllen i stua ble satt bøker i. Jeg har ennå 2 hyller det er plass til, men jeg vet ikke helt hva jeg vil bruke dem til. Foreløpig ser det sånn ut.

Nest nederste hylle står veskene og sekken min. Der henger tannlaus og dragen jeg fikk av venninna mi til bursdagen min. I tillegg til en rosa dott (som nesten er det eneste man ser på bildet).

Det kan hende at jeg på bruke hvertfall en hylle til oppbevaring av tørrvarer for plass til sånt har vi veldig lite av. Og hadde det ikke vært for at stuen er alt for varm så kunne også kakeboksene stått inni der, men de passer best i boden der det en litt kjølig.

Så det er altså det jeg driver med. Aldri noe som får stå i fred her. Plutselig får jeg en idé og da klarer jeg ikke slutte å tenke på det før det faktisk er gjort. Det har jo faktisk vært en bra ting da. Vi har mye mer lagringsplass og generelt bedre plass. Også føles det mer og mer hjemme. Jeg fikk faktisk en kommentar fra samboeren min at jeg gjør det finere for hver gang jeg endrer på noe. Det gjør meg veldig glad at han liker alle disse forandringene. Så da er det bare å vente og se hva som blir neste endring. Neida, men jeg må hvertfall finne ut hvordan jeg vil ha det i alle hyllene og hva jeg vil oppbevare i kurven.

Følg gjerne bloggen på facebook HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg