Ny hårfarge

Etter en lang dag er det greit å bare slappe helt av. Jeg har farget håret og det var jaggu ikke enkelt uten øyne i bakhodet. Jeg har jo ikke noe speil som kan stå bak så da var det bare å føle seg frem hvor man skulle ha rosa og hvor man skulle ha blå. At det gikk bra det forstår jeg virkelig ikke, men jeg ble faktisk ganske fornøyd med resultatet. Nå var ikke den blå nøyaktig slik jeg ville hatt den, men det var jeg fullstendig klar over før jeg kjøpte fargen. Den rosa derimot gikk forbi all min forventning. Det var rett og slett den beste fargen jeg har hatt på håret. Hadde jeg gått ut i sola med den fargen så hadde jeg nok vært synlig for alle. Vel, da er det ikke noen som mister meg om vi drar til Oslo. Ikke at det blir så mye av de i disse dager. Det var i allefall veldig gøy å prøve noe nytt selvom armene mine ble ødelagt ved fargingen av håret og resten av kroppen ved dusjing. Jeg stod på huk for å ikke få denne fargen noe sted og det fikk jeg kjenne særlig i ryggen. Man må lide for skjønnheten sier dem.

Som dere vet så startet jeg med blondt hår og var ganske klar for å bli kvitt denne bleike fargen på håret. Jeg ønsket noe skikkelig spennende og hadde lyst til å prøve noe nytt. Så jeg hadde kjøpt inn manic panic sine farger hot hot pink og bad boy blue. Denne hårfargen får dere på Lyko. Jeg brukte nesten 1 boks av hver farge så jeg har jo 1 boks av hver farge igjen. Jeg trodde det ville gå mye mer hårfarge enn det jeg brukte.

Som dere ser på bildet over hadde jeg fått i hårfargen og jeg kler ikke kort hår! Det tok utrolig lang tid og jeg måtte være veldig nøye for å ikke få noen steder med mindre/ikke noe hårfarge. Og det å ikke ha muligheten til å se bak på bakhodet og skal dele håret i 2 farger det er en sinnsykt vanskelig jobb. Nå er det ikke akkurat sånn  at jeg har så mye annet å finne på så jeg tok den tiden jeg trengte. Jeg stod ute i gangen på en haug med papp for å ikke alle på gulvet vis jeg skulle være uheldig, men det gikk faktisk så bra at det ikke kom en eneste dråpe på gulvet.

Når jeg var ferdig var det bare å sette seg ned og slappe av. Jeg hadde fargen i håret i 30 minutter og skyldte det godt ut. Så fikk det bare bruke den tiden det trengte for å bli tørt.

På bildet over kan dere se at fargen ble ganske ujevn og fin. Hvor lenge det holder seg sånn er vanskelig å si. Jeg håper jo det blir sånn et par uker hvertfall, men det går nok veldig fort ut og blir blast som all annen fancy hårfarge. I såfall har jeg mer hårfarge om jeg føler for å farge det opp igjen. Jeg likte veldig godt denne rosafargen. Utrolig kult!

Jeg skal ikke klage, det ble ganske bra sammen. Jeg har ikke orket å styrke det i dag så det får bli til en annen dag. Jeg skal se om jeg orker hår og makeup en kveld.

Det er et tips jeg gjerne vil komme med til dere som kanskje kunne tenkt dere å prøve manic panic sine hårfarger. Vis du ønsker at hårfargen skal være lengre så er tørrsjampo et veldig nyttig produkt. Vis du ikke dusjer håret så mye så vil du bevare fargen mye lengre. Det vil så klart bli blast etterhvert. Særlig vis du er ute i sola så ødelegger det fargen. Manic Panic er derfor veldig kjekt vis du liker å bytte hårfarge ofte eller har lyst til å prøve ut en hårfarge for å se om du kler den. Da går det fort ut igjen om du ikke liker den fargen. Det er kjekt å vite før man begynner med slike fancy farger. Vis du er usikker kan du jo ta en liten stripe av håret ditt og farge. Så ser du om det er den fargen du vil gå for på hele håret. Jeg er ikke så nøye med hvordan fargen blir for det er bare hår. Det går ann å fikse vis man ikke liker det eller man kan la det blekne og farge i en annen farge. Det er jo ikke jordas undergang om håret ikke er riktig farge.

Kunne du tenke deg å bruke manic panic? I såfall hvilken farge ville du prøvd? Du finner fargene på Lyko.no.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg