Ny hårfarge på vei

Noe veldig merkelig skjedde i dag. Samboeren min gikk ut i postkassa for å se om det var noe der. Når han kommer inn igjen så var det en hentelapp til meg fra posten med en sum jeg må betale der nede. Det merkelige er at den summen ikke passer med noe av det jeg har bestilt på nettet. I tillegg er det avsender på denne hentelappen som vi ikke får noe treff på når vi søker det opp på nettet. Jeg har ikke lyst til å hente en pakke på posten som jeg ikke vet hva er og som jeg må betale 650,- for. Så samboeren min tok opp mobilen og ringte inn til posten for å høre om dem kanskje kunne finne ut av dette siden vi syns dette er veldig snodig. Damen som tok telefonen var absolutt ikke hyggelig. Hun avbrøt min samboer når han prøvde å forklare og hun nektet å hjelpe. Det var ingenting hun kunne gjøre, sa hun. Jeg syns dette er veldig rart. Når man jobber med kundeservice så burde man hjelpe og hvertfall ha en mye mer vennlig tone. Dette er absolutt ikke akseptabelt. Men uansett hvor mye vi ville finne ut av dette mysteriet så fikk vi altså ikke kommet noe nærmere på hva dette er. Hele greiene er bare så merkelig. Jeg har ikke bestilt noe fra utlandet og det skal ikke være noe gebyr på det jeg har bestilt. Summen stemmer heller ikke. Jeg vil ikke hente den når jeg ikke har peiling på hva det kan være.

Hva ville du gjort i et slikt tilfelle? 

Men til noe litt mer koselig. I dag fikk jeg en av pakkene jeg hadde bestilt fra Lyko. En ganske bra nettside spørr du meg. I pakken var det 2 pakker med bleking, 2 blå hårfarger og 1 grønn hårfarge. Planen er nemlig å farge håret mitt blått. Jeg begynner å bli ganske lei av brunt hår igjen. Egentlig ville jeg ikke bleke håret noe mer siden det ødelegger håret så mye, men så ombestemte jeg meg. Så i dag bleket jeg håret mitt med den ene pakka. Som vanlig ender jeg opp med lyseblondt øverst og lysebrunt ellers. Det var derfor jeg kjøpte 2 pakker. Jeg skal gå over med den andre pakken der det ikke er blondt. Når det er gjort så skal jeg farge det blått. Den grønne hårfargen er til en annen gang.

Over her ser dere bilde av det jeg fikk i posten. L101 ble brukt i dag og resultatet ser du på bildet under.

Jeg er egentlig ganske fornøyd fordi det ble mye lysere enn det jeg har pleid å fått før. Kanskje denne blekingen var sterkere. Den luktet hvertfall sterkere. Det stinket i hele leiligheten. Det var så ille at jeg måtte stå i gangen med ytterdøra åpen for at vi ikke skulle dø av lukta. Det var helt ille. Bare 1 gang til nå så blir det forhåpentligvis lenge til neste gang. Vi får se hvor lenge blåfargen holder. Etter hva jeg har lest så er blå den fargen som går fortest ut så kanskje velge rød neste gang?

Det merket på den blå hårfargen er faktisk et merke jeg har hatt lyst til å prøve, men ikke hatt råd til før nå. Det er et produkt som ikke er testet på dyr og for dere som syns det er viktig med vegan produkter så er det faktisk det også. Jeg håper det er et bra produkt og at fargen vil sitte i håret mitt. Dette merket har nemlig mange fancy farger å velge mellom så vis det blir bra på håret mitt så kommer jeg til å kjøpe dette merket neste gang også. Så om du har lyst til å farge håret ditt i en crazy farge så har Lyko dette merket. Jeg kan ikke uttale meg om produktet enda, men når jeg har fått testet det ut så vil det komme noen ord om det på bloggen.

Har du testet ut hårfargene Manic Panic?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg