Nok å gjøre

Tidligere i dag var jeg ute i skogen og fikk samlet inn noen få ting til fremtidige prosjekter. Etter det har jeg ikke blogget noe, men jeg har gjort litt i løpet av dagen. Så jeg tenkte å komme med en liten oppdatering for dere.

Etter å ha kommet hjem fra skogen så begynte jeg må noen småting. Blant annet måtte plantene ha litt vann igjen. Det har jo vært en veldig varm og fin dag så da er det greit å gi dem litt ekstra vann på dagtid. Jeg har også klipt bort masse blader på tomatplantene i kjøkkenvinduet og paprikaplantens knopper som har tørket inn. Med så mange knopper så er det ikke rart at det er noen som skrumper inn. Mer av dette vil dere jo få se både på fredagens planteoppdatering, men også planteoppdateringen jeg skal filme til youtube.

Jeg har også gjort noen forberedelser for morgendagens innspilling til youtube. Jeg har faktisk en god del jobbing å gjøre i morgen. Det blir spennende, gøy og mest sannsynlig veldig stressende, men jeg gleder meg til å filme igjen. Kanskje jeg kan ta meg en liten tur i skogen for mer materialer til disse prosjektene mine, men det viktigste i morgen er selvsagt filmingen.

Noe jeg virkelig gleder meg til er å få pottet om physalisplanten. De røttene har gått helt over styr, men det får dere se når videoen kommer ut. Jeg skal vise dere alt sammen. Nå er det virkelig på tide å potte den om. Noe jeg egentlig syns har gått veldig fort. Denne planten har vært overraskende moro å så fra frø. Så ja, det er mye som skal gjøres i morgen. Derfor slapper jeg litt av. Akkurat nå streamer en youtuber jeg følger så da blir jeg nok sittende her frem til han er ferdig også går jeg og legger meg.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg