Noe man aldri får nok av

Som dere sikkert vet så er jeg veldig glad i levende lys. Jeg har hatt ganske mange telysholdere, men når jeg flyttet sammen med min samboer så kastet jeg ganske mange av dem. Planen var å sette dem på gjenbruk, men så var den stengt fordi corona hadde så vidt begynt. Så da ble det kastet mye telysholdere og pynteting, men jeg tok jo vare på noe av det. I tillegg har jeg jo kjøpt noe nytt.

Jeg syns det er så koselig med telys og da trenger man jo også noen fine telysholdere. Smaken forandrer seg, man har lyst på noe nytt. Så her er mine telysholdere som står fremme for øyeblikket.

Over her ser dere det første paret med telysholdere jeg kjøpte til mitt eget hjem. Disse kjøpte jeg da jeg bodde på Konnerud. Nille hadde tilbud på disse og samme i lysestaker. Jeg kjøpte et sett av hver, men dessverre har den ene lysestaker blitt ødelagt så jeg kan ikke bruke dem som et sett lengre. Derfor står den i gangen oppå en av kommodene der.

Disse settene er noe av det fineste jeg har sett i vanlige butikker så jeg måtte bare ha dem. De passer jo perfekt inn med resten her og det er egentlig slik jeg har hatt lyst til å ha det hele tiden, men jeg har ikke hatt råd eller mulighet til å ha det sånn før nå.

Og så er det disse nydelige hjerteformede telysholderne som jeg kjøpte til jul. Det var egentlig julepynt, men de er alt for fine til å pakkes bort så de står fremme ennå. Jeg elsker hvordan det røde gitteret inni lyser opp når telyset er tent. Også er dem svarte utenpå så de passer meg perfekt.

Over her kan dere se den telysholderen jeg hadde med ut og tok bilder av for litt siden. Dette er også en jeg alltid har elsket å ha fremme. Den står alltid i nærheten slik at jeg kan se den fra sofaen. Jeg fikk denne til bursdagen min da jeg bodde i Modum. Den stod oppi en liten kurv som svigerinna mi hadde scrappet, men denne kurven var dessverre smadret da xen min leverte tingene mine. Før det så stod kurven til pynt på ei hylle over sofaen i stua. Jeg syns den var så utrolig fin og ble skikkelig lei meg da den var ødelagt, men denne telysholderen har jeg hvertfall ennå og den er minst like fin. Så den står også fremme hele tiden.

Til slutt har jeg en ganske annerledes telysholder. Her må man skru ut den telyset skal oppi for å bytte/tenne på. Litt tungvindt, men når den er tent så er den veldig vakker å se på. Denne er fra Ebay og jeg har hatt den i en del år nå. Den er vel snart 10 år gammel, men like fin og jeg liker den veldig godt. Den har dessverre ikke vært veldig mye brukt. Nettopp fordi det er så tungvindt å bruke den, men jeg har brukt den litt i det senere.

Og det er de telysholderene som står fremme. Jeg har som sagt hatt mange telysholdere og ikke alle jeg har står fremme. I tillegg kan det hende at jeg kommer til å kjøpe flere i fremtiden. For det er tydeligvis en av tingene man ikke får nok av, uansett hvor mange man har fra før av.

Følg gjerne bloggen på facebook HER for mye spennende fremover. Tips, oppskrifter, fine bilder osv.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg