Noe å se frem til

Jeg føler jeg har jobbet hele livet for å føle meg så bra som jeg gjør den dag i dag. Mesteparten av tiden trodde jeg aldri jeg ville klare å oppnå noe som helst så til slutt lot jeg være å prøve. Dem sier at en person ikke kan forandre seg så mye, men de tar feil! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er en helt annen person nå enn jeg var i desember. Jeg jobber med meg selv hver eneste dag og er stadig i endring. Så ikke kom til meg og si at jeg er den samme gamle, for da tar du såå feil! Den deprimerte, redde og utslitte dama er erstattet med ei lykkelig, sprudlende og energisk dame som virkelig ikke kan vente med å få orden på livet. Vis ikke det er et godt nok bevis på at en person KAN endre seg så mye så vet ikke jeg. Mens andre rett og slett ikke har øynene åpne og ikke vil endre seg.

Bedre bilde kommer nok etterhvert.

I dag er det hvertfall kurs som står på planen, men før det så må jeg rydde i veska og pakke ned det jeg skal ha med meg på kurset. Etter det så tenkte jeg å gå meg en liten tur før jeg må fortsette på rommet mitt. Jeg kom godt i gang i går, men jeg må ha rommet strøkent før jeg drar noe sted. Når man kommer tilbake til et ryddig soverom så blir man mer glad og full av energi. Det ble nemlig en del rot i går når jeg skulle få lagt ut hobbytingene mine for salg. Det er ryddig rot da så det er gjort på maks 1 time tenker jeg.

Ellers så er det egentlig ikke så mye som skjer. Jeg venter på at det skal bli torsdag. Både denne og neste torsdag er det ting som skjer. Nå til torsdag er det kolonnekjøring til Sverige og neste torsdag skal jeg til gutten min igjen. Det skjer noe hele tiden og det er utrolig deilig. Hadde jeg bare ligget her og ventet på at tiden skulle gå så hadde jeg blitt smågal i hodet.

Nei, nå får jeg gjøre det jeg skal så jeg rekker alt før jeg skal dra.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg