Nissegrøt

Nå har vi sittet sammen i stua og sett på film, spist grøt og småkaker. Det er jo tross alt lille julaften så vi måtte jo kose oss litt ekstra i dag. Dette er faktisk første gang jeg har lagd grøt fra bunnen av. Også er det veldig lenge siden jeg sist spiste grøt så det var ekstra godt nå.

På lille julaften har vi alltid spist mølje (det er jeg vokst opp med), men det ble det ikke denne gangen. Nå er jo grøt minst like mye jul som mølje så det ble jo skikkelig julekos i dag på lille julaften.

Og selvfølgelig måtte jeg ta frem de små julestrømpene svigerinna mi hadde pyntet med til jul i fjor. De skal også frem i morgen når jeg dekker på. Jeg syns de var så søte og derfor må de jo brukes nå i julen.

Maten var utrolig god og faktisk veldig lett å lage. Det eneste med grøt er at det tar ganske lang tid å lage, men det gjør seg jo nesten selv. Oppskriften jeg brukte stod på pakken med grøtris så det trenger jeg jo ikke dele. Vil dere lage grøt så kjøper dere jo en slik pakke og har derfor oppskriften foran dere. Bare pass på å rør av og til. Hold også et øye med kjelen hele tiden sånn at det ikke koker over. Ha heller ikke for høy varme for da kan det fort svi seg i bunnen. Derfor liker jeg veldig godt kjelen jeg fikk av mamma. Der setter det seg ikke fast og den er utrolig lett å rengjøre. Jeg har veldig lyst til å skaffe meg flere slike kjeler etterhvert.

Til slutt satt vi å så litt mer på tv og koste oss med litt godt. Så dagen i dag har vært veldig fin til nå hvertfall. Vi har settet her med levende lys og full pakke. Det har vært så koselig.

Resten av dagen tenkte jeg å få gjort litt til. For selvom stua er ryddig og klar for morgendagen så er det fortsatt ting som må gjøres. Derfor tenkte jeg å slappe av litt nå også kan jeg fortsette å gjøre husarbeid etterpå. For mest sannsynlig har jeg hele natten til å rydde. Det er jo ikke akkurat sånn at jeg kommer til å sovne med det første.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg