Naturbilder

Jeg kommer virkelig ikke over hvor vakker naturen er. Hver årstid har jo sin skjønnhet. Selvom jeg ikke klarer å nyte vinteren så mye som våren og sommeren så er den fortsatt vakker, men nå ser det ikke ut som vinter i det hele tatt. Det gjør meg så glad fordi jeg kan gå turer og ta masse bilder. Så i dette innlegget skal jeg vise dere noen bilder jeg har tatt på en av mine turer nå. For når snøen smelter og det ikke er kaldt ute så har jeg bare lyst til å ta masse bilder hele tiden, noe jeg for så vidt også gjør. Vakker natur må tas bilder av og deles med andre. Vel, det syns hvertfall jeg og det er derfor jeg gjør som jeg gjør. Vil du se flere naturbilder fra området rundt her? Ja, da er det bare å scrolle nedover og kose seg med bildene jeg har knipset til dere.

Det ble mye forskjellig denne gangen. Både trær, bekken og fugler. Ja, for denne gangen brukte jeg ikke mobilen til å ta bildene. Jeg brukte kameraet sånn at jeg kunne zoome inn på fuglene som satt øverst i det høyeste treet. Også trærne som var på den andre siden av nabolaget. Til og med en nærmere titt på hvordan utsikten fra hagen her ser ut. Kameraet er kanskje kranglete etter at det fikk juling i fjor sommer, men det kan fortsatt ta helt fantastiske bilder (når det ikke gjør meg sprø). Så jeg gleder meg veldig til å ta det med meg på mine langturer. Det er så mye jeg ville ta bilde av, men som var for langt unna. Vel, det skal jeg hvertfall klare med kameraet.

Jeg valgte å la kameraet ligge hjemme når jeg var på turer fordi det er ganske klumpete og tungt, men jeg skal nok klare å få det med meg uansett. Faktisk har jeg vært på utkikk etter en sekk en stund nå for å ha til disse lange turene, men jeg har ikke lyst på en hvilken som helst sekk og de som er svarte har som regel en logo på seg. Så jeg får se hva jeg til slutt ender opp med. Det er jo fortsatt en liten stund til ennå, men det begynner å nærme seg vår med stormskritt. Noe som betyr så mye bra innhold på bloggen, youtube og generelt sosiale medier. For dette året har jeg jo som mål å gjøre mest mulig jobb og gjøre en bra jobb. Så da venter jeg egentlig bare på at snøen skal bli borte sånn at jeg kan ta årets første tur i skogen. Bare å skrive det får meg til å kjenne sommerfugler i magen. Dette året skal bli så utrolig bra! Jeg kjenner det på hele meg.

Følg bloggen på facebook HER

cathrineruth92 på Twitter, Tiktok, Instagram og Snapchat

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg