Når man sover bort dagen

Dagen i dag startet egentlig ganske tidlig. Faktisk våknet jeg kl.08:30, men jeg følte meg ikke så bra. Derfor valgte jeg å gå og legge meg igjen. Da våknet jeg igjen midt på dagen og da var det allerede på tide med middag. Etter det så begynte jeg med baking. Jeg hadde en deig i kjøleskapet som jeg måtte fikse i dag. Og det er egentlig hele dagen min så langt. Siden jeg sov så lenge så har jeg ikke fått så veldig mye ut av dagen, men jeg har jo hele kvelden på meg til å få gjort ting.

Planene for kvelden og natta er egentlig bare å få ryddet og vasket etter dagens baking. Også blir det vel å se på en julefilm eller to. Formen er ikke helt bra enda. Selvom jeg har sovet ganske mye så føler jeg meg skikkelig utmattet. Så jeg prøver å ta det med ro, men jeg har jo ikke ro i kroppen for fem øre. Det kan jo være et problem til tider.

Vi får se hva jeg får gjort i kveld/natt, så kommer det jo en dag i morgen også. Jeg vil bare prøve å få gjort mest mulig før venninna mi kommer, som ikke er mange dagene til. Og da skjer det mye annet, så da er det ikke noe tid til å rydde og vaske. Ikke har jeg lyst til å måtte stå med det når jeg har besøk heller. Nei, da blir det baking og shopping som står på planen.

Før noe som helst annet så skal jeg sitte litt her og slappe av. Det har vært en tung dag. Da mener jeg at kroppen har vært tung og vanskelig. Så da er det godt å bare slappe av litt. Jeg sitter her og drikker vann, prøver å holde meg våken og har en peisvideo på youtube åpen på tven. En skikkelig avslappende og koselig stemning i stua, men hvis jeg skal bli ferdig så må jeg vel snart begynne. Som regel pleier det ikke være noe problem å sette i gang med husarbeid, men så kommer en av disse dagene (som i dag). Selvfølgelig når man har mest å gjøre på korteste mulig tid. Flere som har hatt det sånn? Ingenting frister å gjøre. Faktisk var jeg ikke sikker på om jeg kom til å blogge i dag engang. Så da er det bare å håpe på en bedre dag i morgen. Da er det jo en ny uke og en ny start.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg