Nå kan jeg slappe av

I hele dag har jeg stått med oppvask og skrubbet benkene. Ja, jeg har til og med skrubbet under vasken der matsøpla står. Så nå begynner jeg å bli ganske utslitt, men vi har faktisk fått et helt skinnende rent kjøkke  og det er jeg veldig glad for. Særlig med tanke på at jeg har holdt på siden kl.06:00 eller noe rundt der. Det er ganske mange timer og det begynner ryggen min å si i fra om. Så nå blir det sofaen resten av kvelden før jeg går og legger meg.

#utmattet

Se så rent og ryddig det er på benken nå. Hadde det ikke vært for at jeg er flau over hvor rotere det var før jeg begynte så skulle dere fått se et før-bilde, men det er ikke noe jeg ønsker å vise dere. For det var helt grusomt. Dere fikk hvertfall se det fine resultatet av en lang dag med husarbeid da. Ja, og en veldig trøtt og sliten Cathrine. Jeg skulle gjerne bare gått å lagt meg nå, men da snur jeg døgnet igjen og det er ikke bra. Så det blir et par timer til før jeg kan finne senga.

For å få tiden til å gå så tenker jeg å se på en av de nye filmene jeg har kjøpt. Også skal jeg prøve å jobbe litt til med å planlegge grønnsakhagen og alt det der. Jeg har brukt noen timer på det og jeg har ikke blitt helt enig med meg selv ennå, men jeg kommer vel i mål til slutt. Nå har jeg jo hele februar på å planlegge og kjøpe inn alt av frø, potter og jord. Det er vel god nok tid det?

Også har jeg fått dilla på en helt ny sang. Den kommer definitivt på topp 10 listen i slutten av måneden. Jeg får den ikke ut av hodet og den er så fengende. Man får bare lyst til å danse med en gang man hører den. Vel, jeg får hvertfall lyst til det.

Følg bloggen på facebook HER så går du ikke glipp av topp 10 lista og alt mulig annet gøy som kommer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg