Nå blir det bra

Nå var det ekstra godt å sette seg ned fordi nå er jeg ferdig med dagens oppgaver. Jeg, med hjelp fra samboeren min har nå fått pakket sammen alt av papp sånn at det ikke tar opp plass i gangen, men ikke nok med det. Vi har også fått alt ut i bilen. Og da mener jeg ikke bare papp, men alt som skal kastes. En gammel støvsuger som ikke fungerer, hylleløsning som falt fra hverandre og masse småting som har ligget i gangen oppi en eske og samlet støv. Endelig kan vi kvitte oss med alt sammen. Det finnes ikke noe bedre følelse enn å få ut alt skrot og skrammel.

Så nå skal jeg slappe av en god stund og kjenne på hvor utrolig godt det er å endelig bli kvitt alt som har tatt plass i gangen. Det er også hvorfor jeg ikke har pyntet opp i gangen til halloween. Å pynte opp på et sted med så mye søppel og skrot er ikke hyggelig. Derfor har jeg som mål å få alt sammen bort og ha en helt ryddig og fin gang frem til desember. For jeg vil virkelig pynte opp i gangen når julen kommer. Mest fordi jeg kommer aldri til å få plass til 3 store kasser med julepynt i stua/kjøkkenet, men også fordi det er koselig å pynte opp når man har en så stor gang å pynte.

Nå er vi jo på god vei til å få en ryddig gang. Jeg ser at det ligger noe klær under der pappen stod og jeg må støvsuge og litt sånn, men det er faktisk snart ryddig og det skal bli godt. Akkurat nå er jeg egentlig bare glad for at jeg har fått ut all den søpla som okkuperte gangen. Det har irritert meg så lenge fordi samboeren min jobber sånn at han ikke får kjørt innom og kastet søppel. Dem stenger supertidlig. Så da må vi vente til han har ferie og da blir det jo en del søppel mellom hver ferie. Enten vi kjøper noe fra IKEA eller handler fra nettet så vil det alltid komme pappesker som vi ikke kan hive i vanlig søppel, men nå kan vi endelig kvitte oss med alt det rotet og få det ryddig.

Nå har jeg sagt til meg selv at det blir minimum med netthandel ut året så da slipper vi hvertfall masse esker derifra. Og jeg har nettopp ryddet i både pynteting og kjøkkenskap, kastet det jeg ikke vil ha lengre. Så da er det faktisk ikke så mye mer som skal kastes på fyllinga. Som betyr at jeg nå kan legge meg ned på sofaen med god samvittighet og tenke at dette har vært en bra dag. Faktisk har det vært en helt fantastisk dag hittil. Jeg har til og med lagd en middag som det kommer oppskrift på til onsdag. Den må dere ikke gå glipp av!

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg