Mye som gjøres ferdig

Da har jeg faktisk brukt kvelden min til å bli ferdig med maleriet som har stått halvferdig en god stund nå. Endelig er jeg ferdig og resultatet skal dere få, bare ikke akkurat nå. Jeg må få satt meg ned og skrivd et eget innlegg til maleriet. Et innlegg som er litt mer detaljert enn bare et bilde og “her er maleriet”. Man må gjøre det skikkelig. Så det kommer en av de nærmeste dagene, men akkurat nå måtte jeg legge meg ned på sofaen igjen.

Nå kommer jeg til å ligge her en liten stund og slappe av, men etterpå må jeg få ryddet vekk malingen. Ikke noe mer rot nå. Jeg kjente bare at jeg trengte å legge meg ned en liten stund før jeg rydder det bort. Det har vært noen lange dager med mye å gjøre. Kroppen begynner derfor å si i fra at den er litt sliten, men den er nok klar for noe gøy i morgen også.

Ja, apropos morgendagen så kommer det jo mye spennende her på bloggen. Jeg har både planteoppdatering og en ny oppskrift til dere. Det kommervtil å bli spennende. Hvertfall spennende å se hva dere syns om morgendagens oppskrift. For den gleder jeg meg til å dele med dere. Jeg kan si såpass at det er en veldig god oppskrift. Så følg med i morgen.

Nå skal jeg hvertfall slappe av her i sofaen og se de nyeste episodene av bloggerne. Kanskje jeg kan få lest noen sider i boka jeg holder på med også. I dag har jeg faktisk ikke hatt noe tid til å lese, men jeg har fått gjort mye annet da. Blant annet har jeg gått og tenkt på at jeg har så lyst til å pynte med halloween dekorasjoner. Både nå og mot jul så pynter jeg alltid opp kjempe tidlig  jeg aner ikke hva som er galt med meg, men det er bare så koselig å pynte opp ekstra mye. Håper ikke jeg er alene om det.

Flere som pynter opp veldig tidlig? Til jul f.eks før 1. Desember.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg