Morsom historie

Hadde jeg planer om å ta all oppvasken og vaske kjøkkenbenken i dag? Jepp. Får jeg gjort det? Nei, fordi det dunker i leggen. Så da har jeg bare ligget på sofaen og sett på tv. Heldigvis begynner det å bli bedre og i morgen skal jeg definitivt gjøre det jeg egentlig skulle gjøre i dag. Hva har jeg lært det siste døgnet? Jo, at våte gulv er livsfarlig og jeg må være mer forsiktig når jeg skal gå inn på et vått badegulv. Ikke at det er første gang jeg har sklidd på et vått gulv.

Når jeg gikk på restaurant og matfag på Åssiden så var det ofte veldig glatt nede på kjøkkenet, spesielt ved oppvaskmaskinen. En dag stod en i klassen og vasket opp og jeg hadde som vanlig litt for mye energi og fløy rundt. Når jeg runder hjørnet og går bak han som står i oppvasken så sklir jeg og faller rett på rompa, oppi masse vann. Resten av dagen på kjøkkenet gikk jeg med våt bukse og vond rompe.

Det ender alltid med at jeg begynner å le fordi det er så komiskt. Jeg ser det for meg og må jo bare begynne å le, men gårsdagen derimot var ikke et slik øyeblikk. Så her ligger jeg i sofaen og venter bare på at verkingen skal gå over. Mest fordi jeg hadde gledet meg til å få det ryddig i dag, men også fordi jeg har lyst til å gå på beinet uten å føle at det eksploderer hver gang jeg tråkker ned foten. Forhåpentligvis blir det lenge til neste ulykke inntreffer.

Jeg kan kanskje ikke få ryddet og vasket, men det er da noe jeg kan gjøre som er fornuftig. Det er jo mye jobb jeg kan gjøre, mens jeg ligger her. Så da får jeg prøve å få gjort litt. For frem til nå har jeg bare sett på tv og jeg kjeder meg faktisk skikkelig. Da er det jo fint at jeg har jobb jeg elsker å gjøre. Hvertfall så lenge strømmen på mobilen min holder. Også får vi bare krysse fingrene og håpe at beinet er helt bra til i morgen sånn at jeg kan få et ryddig og rent kjøkken.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg