Mistet stemmen

I går kveld begynte stemmen min å svikte og i dag våknet jeg uten stemme. Det passer jo litt dårlig med tanke på at jeg skal på showet til Ørjan Burøe i dag med venninna mi. Jaja, jeg får gjøre det beste ut av det. Gøy blir det jo uansett. Jeg gleder meg utrolig mye og nå er det ikke lenge før jeg skal ta buss og tog for å møte venninna mi. Dagen i dag har gått mest til å sove på sofaen. Jeg har ikke vært helt i slaget for tiden, men det blir vel bedre vis man bare tar tiden til hjelp. Mens jeg har sovet så har kjæresten spilt FIFA. Han så at jeg ikke var helt frisk og som alltid var han der for meg. Jeg føler meg veldig heldig som har han i livet mitt. Nå er jeg ikke trøtt lengre hvertfall, så det hjalp å sove litt. Også hjelper det alltid med god støtte fra han.

Jeg håper bare søvnen hjelp såpass at jeg klarer å komme meg igjennom showet og få med meg alt. Det var vel en grunn til at vi fikk de plassene jeg bestilte. Det er høyt opp og ikke blant masse mennesker. I dag passer det perfekt! Med nesten 2 timer med kollektiv og null stemme er det greit med litt avstand fra mennesker. Så får man bare krysse fingrene for den lange turen hjem igjen etter at showet er ferdig.

Eller så går dagene utrolig bra her. Flyttingen gikk greit og jeg trives veldig godt sammen med kjæresten. Han spiller piano eller gitar og synger, mens jeg hører på. Jeg prøver å få unna husarbeid når han er på jobb. Og snart er det ut i praksis for meg, mens han skal ha ferie en uke. Vi ser på fotballkamper sammen og Spiller brettspill. Finnes ikke noe bedre menneske der ute enn han. Endelig har jeg funnet den rette etter mange forsøk.

Eneste som er litt kjipt er at vi ikke fikk kommoden vi hadde bestilt. Det viste seg at det ikke hadde gått igjennom under betalingen. Jaja, det er alltids neste måned. I mellomtiden lever jeg i Poser og kasser. Det er egentlig ikke så ille da. Jeg har jo levd i kasser i 7 måneder. Jeg klarer å vente 1 måned til. Så lenge vi har mat på bordet og et sted å bo så skal jeg ikke klage assa.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg