Mine tanker

Når jeg tenker tilbake på alt som har vært så må jeg si at jeg er veldig glad for å få en liten pause fra mannfolk og forhold. Nå kan jeg møte kompiser uten at noen skal bli sjalu eller tenke at jeg gjør det og det. Nå er ikke jeg en sånn person, men det er det jo bare jeg som vet. Dette med dating og seriøse forhold har rett og slett blitt for mye for meg. Nå kan jeg senke skuldrene og nyte livet. Sånn har jeg lyst til å ha det litt til. Jeg orker ikke stresse med det. Vis det er ment å skje så skjer det av seg selv. Tinder er slettet for godt og jeg vil fokusere på meg selv. Det er hvertfall det jeg tenker nå. Etter alt som har skjedd i år så har jeg lært én viktig ting og det er at jeg ikke skal haste med mannfolk. Jeg vil heller bli kjent med en god og snill mann og bruke god tid før jeg bestemmer meg. For vis jeg skulle endt opp i et forhold igjen så ville det vært med en jeg var helt sikker på at det ville fungert med.

Det spiller ingen rolle om jeg ikke får barn. Jeg vil uansett ikke ha barn med feil person. Det som virkelig betyr noe for meg nå er at jeg kan være meg selv, gjøre som jeg vil og nyte livet. Man lever bare en gang så hvorfor skal man da ønske å jakte på kjærligheten når livet tilbyr så mye mer enn det?

Jeg har lyst til å reise og oppleve ting. Jeg vil ha en jobb og spare penger til eget hus. Jeg ønsker å flytte og starte helt på nytt. Jeg vil ikke rote bort muligheten til å ha det bra med meg selv. Dette er mitt liv og det er på tide at jeg lever det!

Jeg har så mange drømmer og ting jeg har lyst til å oppleve. Hva så om jeg ikke har “drømmeprinsen” til å dele mine eventyr med. Jeg kan jo ha det like fint på mine eventyr med mine venner. På tide å trykke på play i livet og slutte å ha det på pause.

Jeg trenger ingen mann for å være lykkelig!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg