Mine mål for 2019

Nå som jeg er singel og ikke lenger har en mann i livet mitt så måtte jeg sette meg ned å lage nye mål. Målene mine før var så annerledes enn hva de er nå som singel. Jeg ønsket meg barn med det som da var gubben så jeg pushet meg så hardt og rett over stupet. Jeg pushet meg psykisk syk for å gjøre han fornøyd. Jeg ble derfor helt ødelagt og klarte ikke leve opp til de høye målene om å få en fast jobb, ha et ryddig hjem og være lykkelig. Alt dette gjorde han mer ødelagt og vi endte på bunnen begge to. Den ene dro den andre lengre ned og til slutt var det ikke håp. Nå er det kun meg selv å tenke på og jeg har ingen andre jeg må ta hensyn til. Jeg velger derfor å sette helsa mi øverst og gå ned mange kilo. Jeg vil ikke tenke på det å engang stifte familie for det ligger så langt unna akkurat nå. Han var den eneste jeg så for meg at jeg ville dele resten av livet med så nå må jeg starte på nytt. Ingen mann skal komme i veien for de målene jeg nå setter meg.

Mine mål for 2019:

– flat mage og strammere kropp. Bli sterkere og trene utholdenhet og kondisjon.

– være mer ute i naturen og gå turer hver dag.

– begynne på treningsstudio og gi alt.

– reise mer og oppleve nye ting. Dra til Oslo og spise på Pascal som jeg alltid har drømt om. Ta en tur på byen med venninner. Kanskje til og med ta noen spontanturer til utlandet om jeg får råd.

– spare så jeg en dag kan flytte for meg selv.

– få meg jobb jeg trives med.

– finne ut hvem jeg ønsker å være og hva jeg ønsker å få ut av livet.

Hvor jeg står om 5 år er ikke lett å si, men jeg ønsker hvertfall å bli den best mulige meg som jeg kan være og bevise en gang for alle at jeg kan forandre meg og at de som tvilte tok feil av meg.

Når dette året er omme så vil alt dette med trening og fokus på meg ha gitt resultater. Det beste av alt er at jeg vil aldri gå tilbake til å bli lat, psykisk sliten, usikker på meg selv, bevise for andre at jeg er bra nok. Jeg vil være sterk, glad i meg selv og ingenting skal få hindre meg i å nå mine mål og drømmer her i livet.

Så ble det ikke en hage full av grønnsaker eller masse oppussing, ønske om å stifte familie osv. Men jeg fikk en fremtid full av håp om å bli frisk! Dette var noe jeg ikke trodde at jeg ville kunne drømme og håpe om. Jeg mistet MYE , men jeg tror jeg endelig vil finne meg selv oppi alt dette.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg