Mine leppestifter ol.

Når det kommer til sminke generelt så har jeg ikke veldig mye forskjellig, men jeg kjøpte noen av Jeffree Star sine liquid lipsticks for et par år siden. Flere av dem har jeg faktisk ikke brukt av engang. Om du ønsker å se de på meg så kan jeg lage et innlegg etterhvert der jeg prøver ut alle Jeffree Star liquid lipsticks jeg har her. La oss nå se hvilke leppestifter ol. jeg har i boksen min. Det er som sagt ikke mye å skryte av, men jeg bruker ikke så mye sminke til vanlig og jeg bruker leppestift enda sjeldnere. Egentlig veldig kjedelig fordi det er så mange flotte farger å få tak i, men jeg tenker at det trenger jeg ikke kjøpe inn fordi jeg bruker det aldri uansett. Kanskje jeg skulle begynt å bruke det oftere?

Disse 6 har jeg av Jeffree Star. Fra venstre: scorpio, posh spice, abused, unicorn blood, bvsm og jawbreaker. Min favoritt er Abused. Den er veldig mørk, med et litt lilla. Jeg syns den er utrolig pen.

Utenom Jeffree star så har jeg NYX og noen billiggreier. Handaiyan er grå akkurat som NYX. Ellers syns jo fargene ganske bra ellers. Hvis jeg skulle velge en favoritt av disse så hadde jeg gått for NYX til venstre, men disse bruker jeg så å si aldri. Kanskje det endrer seg. Vi får se.

Og helt til slutt er mine leppestifter fra Ebay og Vevay. Den siste er bare en helt vanlig gloss. Her ville jeg definnetivt gått for svart av den enkle grunnen at jeg ikke kler rød leppestift. Jeg aner ikke hvorfor jeg har den engang. Fjeset mitt kler ikke sterke rødfarger. Da velger jeg heller en burgunder, men man vet jo aldri. Plutselig kan jeg få brukt for den.

Hvilken var din favoritt? Hva slags leppestift/lipgloss pleier du å bruke?

Følg gjerne bloggen på facebook HER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg