Mine favoritt hårfarger

I løpet av de siste årene så har håret mitt gått igjennom ganske mye. Både bleking og farging har håret måttet kjempe seg igjennom. Det er egentlig helt vilt hvor mye jeg har gjort med håret. Noe som er ennå mer vilt er at håret mitt ikke er mer skadet enn dette. Jeg har i allefall fått prøvd ut mange fine farger, noen finere enn andre. Så i dette innlegget tenkte jeg vi kunne se på de hårfargene jeg likte aller best. For det er mye å velge mellom her.

Rosa/lilla er en stund siden jeg hadde, men det var en av mine favoritter fordi det var ikke helt rosa, men heller ikke alt for mye lilla. Også var det en hårfarge som jeg selv syns at jeg kledde veldig godt. Selvom jeg var på mitt største så følte jeg meg allikevel fin fordi fargen på håret var såpass fin. Det var alt jeg så når jeg stod foran speilet. Og slik så den fargen ut:

Jeg ble også veldig glad i den røde hårfargen. Dessverre ble den så fort rosa og da var den ikke like fin lengre, men de få dagene håret var rødt så var det ganske stilig. Så la oss ta en titt på hvordan det så ut.

Ja, som dere ser over så holdt det seg ikke rødt ganske lenge. Jeg bleket det litt og endte opp med denne fargen som egentlig var litt søt.

Og helt til slutt vil jeg også ta med den blå hårfargen. For uansett hvor vanskelig det var å få ut blåfargen av håret igjen så var den utrolig fin. Selv når den mistet litt av fargen så var den fortsatt pen. Hadde det ikke vært for at jeg måtte bleke etterveksten for hver gang jeg skulle farge det blått så hadde jeg faktisk hatt blått hår mye oftere, men det ble etterhvert for mye jobb og skade på håret. Dessuten hater jeg å bleke håret fordi det svir sånn i øynene av blekemiddelet. Det er noe gass eller noe som absolutt ikke er bra og som øynene mine reagerer veldig på. Så når jeg skal bleke håret så må jeg ha døren og vinduene oppe

Håret mitt har gått igjennom ganske mye, men det har jo vært mye fine farger da. Jeg må allikevel si at det er best å ha svart hår fordi det er ikke like mye jobb og jeg må ikke skade håret like mye for å få det svart, men det kommer nok allikevel til å bli noen fargerike perioder uansett fordi jeg syns det er fint. Når jeg kommer til å farge håret mitt neste gang vet jeg ikke, men da håper jeg det blir en skikkelig fin farge. Kanskje noe sånt som de over her. Det får tiden vise. Akkurat nå har jeg ikke noen planer om å farge det, men jeg har mange hårfarger i skapet så plutselig får jeg lyst og gjør det.

Hvilken hårfarge syns du er finest?

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg