Mine blomster

Nå har jeg jo fått noen nye blomster og jeg har måtte kvitte meg med noen. Så i dette innlegget tenkte jeg vi kunne ta en oppdatering på hva som skjer her med alle blomstene mine. Og det første jeg vil fortelle om er orkidéen jeg hadde her. Den hadde sluttet helt å blomstre, men jeg hadde veldig lyst til å se hvordan det gikk med den i løpet av våren. Jeg har nå sett at den ikke har blitt noe bedre. Den begynte faktisk å få brune blader og det var da jeg bestemte meg for at den skulle kastes fordi den var ikke å redde. For dere som har fulgt med på bloggen så har dere kanskje fått med dere at jeg har hatt 2 orkidéer, men den ene tok jeg livet av med å tenne på røkelse rett ved den. Jeg trodde den andre hadde det bra, men jeg tror den ogsåble påvirket av røkelsen. Så da vet jeg hvertfall at jeg ikke skal brenne røkelse i nærheten av orkidéer, men jeg har jo fortsatt noen veldig fine blomster her. Så la oss ta en titt på dem.

Dette er jo alle blomstene jeg har kjøpt. Planen var å såmange fine blomster i år, men jeg fant fort ut at det ikke var så lett med både grønnsakplanter og blomster på 2 små vinduskarmer. Derfor tenkte jeg det var bedre å bare kjøpe noen blomster jeg kan ha her inne. Også får vi se om det blir noen blomster ute eller hva som skjer. Akkurat nå er det mest fokus på grønnsakplantene og egentlig bare glad for at jeg i det hele tatt har noen blomster rundt meg. For det er jo veldig koselig å kunne ha noen blomster som har farger, lukter godt og er veldig pene.

Det er allikevel 1 blomst som ikke er kjøpt, men som jeg har sådd fra kjøpte frø. Om det kommer til å bli noe av eller ikke vet jeg ikke ennå  men det er hvertfall gøy å kunne se at dem strekker seg litt. Jeg har jo alltid likt solsikker, men aldri hatt dem selv. Så jeg valgte å kjøpe noen frø i år for å prøve og se om jeg fikk det til. Nå er det bare å vente i spenning og håpe at disse små, grønne stilkene blir til solsikker i løpet av sommeren. Det hadde vært så koselig og fint. Akkurat nå ser dem sånn ut:

Ikke akkurat så mye å skryte av ennå, men i det minste har frøene begynt å spire og det er jo et godt tegn. Jeg vil allikevel ikke rope hurra før jeg ser at blomstene kommer. Frem til da får jeg ha glede av alle de andre blomstene og alle grønnsakplantene mine. Det er jo mer enn nok å finne glede i her. Selvom jeg må si at jeg er veldig spent på dette prosjektet jeg har stelt i stand her.

Har du noen blomster du har glede av?

Hvilken blomst er din favoritt?

Følg bloggen på facebook HER for både oppdatering på plantene mine, men også mange fine naturbilder fremover.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg