Min dag og ny video

Dagen i dag har vært helt fantastisk. Jeg har hatt det utrolig gøy med å pynte og filme til spooky season. Endelig var dagen her. Og nå som det har blitt så fint her skal jeg bare legge meg på sofaen og nyte alle de flotte, levende lysene en liten stund. Nå har jo ikke dagen kun gått til å pynte så jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om dagen i dag aller først.

Etter å ha fått alt av pynt på plass så måtte jeg uansett vente til det ble mørkt før jeg fikk filmet del 2 av videoen. Så da tok jeg meg en liten gåtur i nabolaget. Noe dere faktisk kan se HER om dere ønsker. Jeg kom jo selvsagt ut med en liten youtubevideo i dag også. Og for noen vakre farger det var ute nå. Og da ble det jo noen bilder i tillegg, så la oss se på dem.

Når jeg hadde kommet hjem igjen fra turen så lagde jeg meg litt middag. Siden det fortsatt var veldig lyst ute så begynte jeg å se en film. Denne gangen ble det Face Off. Det er en ganske sær film, men jeg liker den. Og etter filmen så var det vist blitt mørkt nok til å filme resten av videoen. Så her sitter jeg med masse levende lys og koser meg faktisk skikkelig. Jeg har også fylt godteriskålen og jeg har solo super i glasset. Så her skal jeg kose meg masse resten av kvelden.

Det blir spennende å se hva morgendagen bringer. Ingen planer er lagt, men om jeg har masse energi i morgen så skal dere ikke se bort i fra at det blir baking. Jeg har veldig lyst til å bake nå. Å få på plass all dekorasjoner har virkelig fått meg i halloweenhumør. Så nå har jeg bare lyst til å fortsette denne festen. Denne helgen kan med andre ord bli veldig spennende.

Nå skal jeg som sagt bare nyte denne stemningen som er i stua, med lyset av og tente stearinlys overalt. Dette blir skikkelig moro å vise dere neste fredag. Frem til da får dere bare vente i spenning. For her er det mye gøy å vise frem. Det er en ting som ikke har kommet, som jeg håpet skulle komme før helgen og det er jo duken. Den kom dessverre ikke i tide, men når den kommer så får jeg heller vise dere et bilde. Samme gjelder de andre tingene jeg har bestilt, men som ikke har kommet ennå. Veldig kjedelig når man bestiller 1 måned i forveien, men sånn er det nå med post fra utlandet. Jeg kan allikevel love dere at det har blitt ganske mye halloweenpynt her allikevel.

Om du ikke vil gå glipp av youtubevideoen av dekoreringen her hjemme så burde du følge youtubekanalen min. Du finner linken under her. Bare trykk på abonner knappen og bjella så får du varsel når den er ute. Det er jo også mye annet spennende som skjer fremover så det er bare å følge med.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg