Medisterkaker og ødelagt krans

I går kveld/natt stod jeg og stekte medisterkaker. Endelig kom jeg i mål med all stekingen og jeg kan begynne å bake når jeg orker det. Akkurat nå er jeg helt utslitt så jeg må nok ta en liten pause fra alt. Jeg har sovet helt til nå og ennå er jeg trøtt og sliten, men det blir vel bedre i løpet av dagen. Det viktigste er at jeg har fått stekt opp både medisterdeigen og farsen. Nå kan vi kose oss med god middag fremover hvertfall.

Så da blir det å ta det rolig i dag. Jeg har ingen planer for dagen i dag fordi jeg må se om formen blir bedre, men det kommer hvertfall en oppskrift på medisterkaker i løpet av dagen. Og jeg må si at de var utrolig gode, men i dag har jeg helt andre planer til middag. I dag blir det rekebaguetter til middag. Det gleder jeg meg skikkelig til. Reker er bare så utrolig godt. Også må man jo kose seg litt av og til. Egentlig tenkte jeg å ta reker på bursdagen min på fredag, men så lenge orker jeg ikke holde liv i dillplanten. Den dør jo bare man snur seg. Det er det eneste jeg har hatt problemer med å holde i live når det kommer til planter. Så derfor blir det reker i dag. Jeg kan jo ta en tidlig feiring. Det er jo ikke sånn at jeg får feiret bursdagen min eller noe og bursdagsgaver har jeg jo fått allerede, både fra samboeren min og venninna mi. Så da er det ikke noe noe annet enn mat igjen og det spiser jeg jo hver dag. Nei, i år blir det ikke noe feiring av bursdagen min. Det kommer til å bli en helt vanlig dag. Selvom det alltid har vært utrolig koselig med bursdag før. Ikke like gøy når man ikke engang kan dra ut og spise.

Og på toppen av det hele så har den ene kransen (som er bilde av over her) falt i bakken og blitt ødelagt. Så nå har jeg ikke noe krans til ytterdøra. Jeg tror ikke det går an å fikse den heller så det er jo ganske kjipt. Når jeg våknet så fant jeg den i mange biter på gulvet. Det gjorde ikke akkurat dagens humør noe bedre, men jeg får se om jeg får fikset den. Jeg kan jo ikke feire jul uten pynt på ytterdøra. Det som er så koselig. Vi har kanskje ikke lys eller figurer å pynte opp med ute, men en krans skal vi ha om jeg så må lage en ny.

Utenom ødelagt krans og en utslitt kropp så går det egentlig ganske bra. Jeg kan jo nesten ikke vente med å komme i gang med julebaksten. Det er så mange gode oppskrifter jeg gleder meg til å prøve ut. Julekaker jeg aldri har hørt om og andre som jeg aldri har bakt før. Også blir det selvsagt noen av de vanlige typene i tillegg. Vanlig for meg hvertfall. Det kan jo hende at noen av dere har bakt disse nye før selvom jeg ikke har hørt om dem. Uansett blir det mye godt i kakeboksene i år og jeg begynner denne uken. Dette kommer til å bli så gøy!

Når begynner du å bake til jul og hvilke julekaker baker du?

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg