Malt på bokser

Som jeg fortalte dere tidligere i dag så malte jeg litt i går og jeg lovet dere å vise det jeg malte. Nå kunne det vært mye bedre, men jeg har ikke akkurat malt så mye. Derfor blir det jo begrenset hvordan resultatet blir, men jeg er ganske fornøyd med tanke på hvor lite jeg har malt i mitt liv.

Boksene jeg har malt er samme tema og det er the nightmare before christmas. Jeg hadde så lyst til å male noe derfra. Lenge har jeg tenkt om jeg skulle malt kommoden med disse figurene, men jeg har ikke turt å starte på et så stort prosjekt. Dessuten måtte jeg hatt ganske mye maling om jeg skulle malt på kommoden. Så i stedenfor å male figurene fra filmen på kommoden så malte jeg heller på lokkene til boksenejeg kjøpte på Panduro. Slik ble dem:

Det eneste som er litt kjipt er at når jeg begynte å male Sally og hadde fått malt det blå så innser jeg at hun ikke har fått noe bakgrunn, men trenger hun egentlig det? Jeg syns egentlig det ble veldig fint uten masse farge i bakgrunnen. Tross alt er det masse farger på henne. Kjolen hennes har jo mange farger og mønster, håret hennes har en flott rødfarge og huden er lys gråblå. For meg var det egentlig ikke så ille at hun ikke fikk noe farge i bakgrunn.

Den jeg ble mest fornøyd med er Zero (hunden). Der fikk jeg til skyggen ganske bra og lyset fra nesa hans. Jack derimot er jeg ikke helt fornøyd med fordi hodeformen ble veldig rar. Hodet er vanskeligere å tegne/male enn det ser ut som, men jeg gjorde mitt beste.

Jeg har tenkt til å bruke disse til oppbevaring av småting. Sally er til patch og Jack er til pins. Hva jeg skal bruke Zero til er jeg ikke helt sikker på ennå, men jeg finner vel på noe. Det er ganske mye forskjellig småting som trenger en liten eske om jeg bare tenker etter. Disse skal hvertfall stå oppå den nye kommoden jeg skal kjøpe. Sammen med mini kommoden som jeg også skal male. Da må den jo ha samme tema så da får jeg finne ut hva jeg skal ha utenpå de forskjellige skuffene.

Som dere kanskje har skjønt så er det ganske mye forskjellig her som skal males og dekoreres. Nok å vise frem. Kanskje dere får litt inspirasjon og tips til nye prosjekter.

Følg gjerne bloggen på facebook HER om du ikke vil gå glipp av alle mine prosjekter.

#thenightmarebeforechristmas #sally #zero #jackskullington

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg