Malt 4 julekuler

Dere som følger bloggen min vet at jeg kjøpte en del julekuler for å male på. Først malte jeg de hvite med mønster og nå har jeg malt på de runde, transparente julekulene. Dere fikk se de med Harry potter tema og the nightmare before christmas, men nå har jeg malt noe helt annet. For da jeg lette etter inspirasjon til de siste julekulene så fant jeg så utrolig mange idéer. Disse 4 julekulene er bare noen få av de idéene jeg fant. Så selvfølgelig måtte jeg bestille flere. Jeg har ikke fått dem ennå, men de kommer snart og da skal jeg male flere. For det å sette seg ned å male på denne type kuler var faktisk så mye mer gøy enn de første jeg malte på. Så la oss se hvilke motiver de 4 siste julekulene fra boks nr. 2 har fått.

Og til slutt ser dere alle julekulene fra boks nr. 2. Det vil altså si at jeg har 14 nye julekuler allerede. Om dere lurer på hvilke rare vesener jeg har malt på de siste julekulene så er det Mario. Jeg syntes de var utrolig stilige og jeg måtte bare lage mine egne. Dette er barndomsminner og noe jeg fortsatt syns er utrolig gøy å spille. Så jeg gleder meg veldig til å se disse på juletreet sammen med alle de andre fine julekulene jeg har.

Den svarte med de store tennene var egentlig malt slik at toppen var bak. Fordi i spillet er den satt fast med kjetting. Når den skal henge på juletreet så syntes jeg det så utrolig upraktisk ut så jeg malte den heller slik at ansiktet vender rett frem i stedenfor ned i gulvet.

Jeg har 1 til fra Mario som jeg har lyst til å male på julekule så det kommer etterhvert. Ellers så har jeg andre planer for resten av julekulene jeg har bestilt. I tillegg har jeg funnet noen fine ting man kan lage til å henge på juletreet så vi får se om jeg får gjort det også. Det er såå mange flotte idéer som jeg har kommet på. Vi får se om jeg får gjort alt før desember. Hvertfall alt som MÅ gjøres før da. Det er vel egentlig “bare” julekulene som må. Resten av prosjektene kan jeg jo bruke litt mer tid på. Og hvem vet, kanskje jeg blir ferdig med alt før desember.

Følg bloggen på facebook HER

Instagram hobby HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg