Må bare gjøre litt til

Jeg sa til meg selv at jeg ikke skulle gjøre noe mer i dag, men selvfølgelig klarte jeg ikke å la være. Det var noen klær som lå igjen i gangen. Så jeg tok dem med inn på badet, slang dem inni maskinen og satt den på. Jeg fikk også lagt sammen de aller siste håndklærne som hang igjen på det minste tørkestativet. Det har stått på kjøkkenet i noen dager og tatt opp plass. Og det må jeg si var veldig deilig å legge sammen og sette vekk for nå. Jeg har et tørkestativ til som står i gangen og jeg tenker at jeg kun skal bruke det fremover. Nå har jeg jo vasket ganske mye klær sånn at jeg faktisk ikke trenger å stresse med det på en stund. Det var bare veldig deilig å få alle disse ekle klærne i gangen som har samlet støv, inn i vaskemaskinen og bare bli ferdig med det. Forhåpentligvis finner jeg ikke noe mer klær på gulvet i gangen nå.

Og med det avslutter jeg dagen min med noen skikkelig gode baguetter som nå står i ovnen. Jeg skal også fortsette å se på en serie jeg har begynt på. Så blir det bare å slappe av resten av kvelden og forhåpentligvis klarer jeg å sovne litt tidligere enn kl.04:00. For jeg sovnet tidligere det forrige natta og jeg har derfor vært i mye bedre form i dag. Derfor krysser jeg fingrene og håper på litt søvn i natt sånn at jeg slipper å sove hele dagen i morgen. Da har jeg nemlig mer ting å gjøre.

Så morgendagen har jeg ikke helt planlagt ennå, men jeg vet at jeg må få støvsugd gangen og da håper jeg også at jeg kan støvsuge stua og kjøkkenet med det samme sånn at jeg er ferdig med det. Jeg må også få litt system på alle skoene som står i gangen fordi dem er overalt for øyeblikket og de står som regel foran benken som jeg har klærne mine i. Nå er det ikke noe særlig jeg bruker i de nederste skuffene (av nettopp denne grunnen), men det ville jo vært fint å slippe og ha alle skoene flytende utover gangen uansett. Kanskje jeg til og med kan få kastet et par av dem. Så det blir altså morgendagens oppgaver.

Mens jeg rydder her hjemme så har samboeren min en oppgave å gjøre også. Han skal nemlig dra og kaste all søppelet som vi puttet inn i bilen i dag. Så vi får forhåpentligvis gjort en god del i morgen. Søppelet blir hvertfall borte og bare den tanken gjør meg veldig glad, men nå skal jeg få i meg litt kveldsmat og se på serie. Det gleder jeg meg til, bare kose meg med disse sinnsykt gode baguettene og se på den spennende serien. Jeg trenger virkelig å bare slappe av nå. I morgen er en ny dag og jeg har så lyst til å føle meg like bra som jeg har gjort i dag. Så kryss fingrene for meg!

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg