Lopper i blodet

Jeg skjønner ikke helt hva som går av meg, men jeg har skikkelig konsentrasjonsvansker. Jeg prøvde å sette på en film for å slappe av, men jeg fikk ikke med meg noe av filmen. Til slutt begynte jeg heller å sortere siste rest av skittentøyet. Nå har jeg nesten vasket alt sammen. Når jeg hadde sortert det så fikk jeg lagt sammen det på klesstativet som var tørt så jeg fikk plass til mer. Jeg har støvsugd hele leiligheten og bakt pizzaboller. Dette går jo utover kroppen, men jeg klarer ikke å sitte stille. Som sagt klarer jeg ikke konsentrere meg, men jeg sliter også med å slappe av. Fordi jeg vet at når jeg har brukt denne kroppen en stund så er det tilbake til senga og null energi.

Når jeg ikke orker noen ting så blir også depresjonen vanskeligere å ha og gjøre med. Jeg liker å ha noe og gjøre hele tiden. Når jeg er sliten så er depresjonen så tung at jeg ikke orker noe. Jeg har rett og slett ikke lyst til å gjøre noe. Jeg vil bare ligge og se i veggen. Det er som å være 2 personer. Den ene er full av liv og elsker livet sitt. Den andre ser bare svart og vil ikke engang reise seg fra senga. Sånn føles det når man sliter med depresjon. For man er egentlig en glad person, men depresjonen ligger inni kroppen som en mørk og tung sky. Det er umulig å vite når skyen begynner å regne fra seg. Det eneste som er sikkert er at gleden blir dyttet vekk.

Hvorfor det er vanskeligst når jeg er sliten vet jeg ikke. Hvorfor jeg i det hele tatt har depresjon? Vel, det er ganske enkelt og veldig komplisert. Jeg tror at det skal flere ting til for at man skal ende opp med depresjon. Jeg har opplevd utrolig mye kjipt i livet mitt som til slutt endte med depresjon og angst, men jeg tror det verste må være at jeg holdt alt for meg selv og ikke hadde noen å snskke med om det.

Jeg er ei jente med masse følelser. Følelsene er overalt og nå for tiden kjennes det ut som dem er utenfor kroppen og overalt ellers. Det er et kaos til tider. Så kanskje jeg har funnet ut at jeg klarer å holde det i sjakk vis jeg bare holder meg opptatt. Eller kanskje det får meg til å føle meg bedre. Helt ærlig så er jeg ikke helt sikker, men det hjelper hvertfall. Jeg har det gøy med husarbeid og det er det viktigste.

Jeg lurer på hva jeg kommer til å finne på når alt husarbeidet er gjort. Hva skal man liksom finne på da? Når man ikke har konsentrasjon til å følge med på en film engang. Tiden vil vise.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg