Litt usikker

Jeg vet ikke helt hvordan dagen i dag blir, men jeg håper hvertfall at jeg får gjort masse i dag. Det er hvertfall planen. For i dag blir jeg alene hjemme en god stund og det er da jeg liker å få ting gjort. Så det står egentlig mellom baking, filme resten av kommende youtubevideo, være ute i hagen og husarbeid. Forhåpentligvis får jeg gjort mye av det. Også har jeg veldig lyst til å bleke håret en siste gang, men jeg er veldig usikker på om jeg skal gjøre det nå eller vente i noen uker til. Jeg vet hvertfall at hvis jeg først skal ha lyst hår, skal det være helt lyst og ikke sånn som jeg har det nå. Dessuten skal jeg ikke ha det helt blondt så lenge, men jeg trenger at det er helt lyst før jeg kan farge det. Og denne gangen tror jeg håret mitt kommer til å bli ganske tøft. Det vil si hvis blekingen ikke tar livet av håret mitt. Derfor er jeg litt usikker på om jeg skal gjøre det nå eller om jeg skal vente en god stund.

Planene for dagen er med andre ord ganske usikre. Hadde det vært opp til meg (og ikke kroppen min) så ville jeg vært på tur langt inni skogen for lenge siden, men siden jeg blir utslitt av å gå til postkassen og tilbake så må jeg vel finne på noe annet. Litt kjipt å være stuck i skogen til samboeren min kan hente meg. Særlig med tanke på at det ikke er før i kveld. Så da blir det vel baking, musikk og en hel haug med tid på sofaen. Det er noe jeg har hatt veldig lyst til å prøve og bake. Kanskje jeg får bakt det i dag.

Utenom alt det så må jeg ha nok energi til å få tatt en dusj. Enten det blir sammen med bleking eller ikke. Så forhåpentligvis er det mye som skjer i dag, men før noe som helst så må jeg hvertfall få i meg noe frokost. Ja, jeg har nettopp stått opp og derfor vet jeg ikke helt hva som skjer. Kroppen er alltid litt trøtt og sliten på morgenen, men så kvikner den til etterhvert. Jeg har alltid lurt på hvorfor den er sånn, men jeg får nok aldri svar på det. Når jeg går på turer så er jeg alltid sliten, men så kommer jeg bort til skogen og plutselig føler jeg meg helt fantastisk. Det gir jo ikke mening i det hele tatt, men det er sånn kroppen min er. Kommer jeg først i gang med noe så går det greit, men legger jeg meg ned på sofaen så sovner jeg. Merkelig, men derfor har jeg også blitt flinkere til å ikke “slappe av” på sofaen fordi da blir ting aldri gjort. Så da er det vel bare å komme i gang med dagen da.

Hva skal du i dag?

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer
    1. Skaffa ei ny steikepanne i dag og kvitta meg med den gamle i samme slengen. Var på kiwi og tok med meg både tomater og poteter hjem som koker nå. En skogstur hadde vært ok i dag men har fått verkebyll i høyre legg så mine aktiviteter er litt redusert nå. Håper du får en fin skogstur i løpet av uka. Ha en fin kveld.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg