Litt sunnere hverdag

En ny dag er her og i dag har jeg veldig lyst til å finne på noe gøy. Om det blir hobby, baking eller noe annet vet jeg ikke ennå. Noe gøy skal jeg hvertfall få til å gjøre i dag. I tillegg til det så har jeg tenkt til å jakte på noen nye oppskrifter jeg kan teste ut. Jeg har lyst til å lage eget brød, grove rundstykker, sunnere middager og vegetar/vegansk mat og kaker. Så derfor vil jeg bruke mye tid på å finne oppskrifter som er gode og som jeg kan teste ut. Forhåpentligvis får jeg testet ut mye nytt og spennende i løpet av 2021.

Også må jeg skryte litt av meg selv fordi nå har det faktisk gått 2 uker uten at jeg har drukket brus. Det eneste jeg drikker med kullsyre er isklar (nesten som farris). Så jeg har faktisk klart å holde meg unna den ene tingen jeg har slitt mest med. Godteri har jeg spist litt nå og da, men å kutte ned på brus så har jeg faktisk fått i meg mye mindre sukker enn vanlig. Det er jeg faktisk veldig stolt av. Egentlig er det ikke noe jeg har satt meg et mål for, det bare skjedde. Jeg har noen brusflasker stående i boden som jeg ikke har rørt. Går jeg inn der så henter jeg heller en flaske med isklar og koser meg med det.

Siden jeg har vært så flink til å holde meg unna brus så tenkte jeg også det var på tide å trappe ned litt på godteri også. Hvordan det går er jeg veldig spent på fordi jeg har alltid sukkersug når jeg sliter mye med depresjon, er lei meg eller kjeder meg. Så for meg har dette faktisk vært et stort problem, men nå føler jeg at jeg har mer kontroll og derfor vil jeg prøve igjen for hundrede gang.

Og da hjelper det jo å finne oppskrifter som er litt sunnere for meg. Man kan jo fint nyte mat og dessert uten at det trenger å være usunt. Så derfor vil jeg prøve å lage noen sunnere ting inni mellom, men det betyr jo ikke at jeg skal kutte ut alt annet. Jeg er alt for glad i å kose meg til at det vil fungere, men jeg har lyst til å gjøre noen små unntak og går for noe sunnere av og til. Også håper jeg dere syns det kan være spennende å følge med på. For det vil jo komme noen sunnere alternativer i løpet av 2021 som dere også kan lage med oppskriftene jeg deler. Jeg tror det kan bli veldig spennende. Alltid spennende å prøve nye ting.

Dette vil du ikke gå glipp av. Så følg bloggen på facebook HER.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg