Litt, men ikke for mye

Jeg våknet opp til at solen skinte inn i vinduskarmen og det var egentlig en helt fantastisk dag. Problemet var bare det at jeg var så trøtt at jeg klarte ikke stå opp før nå. Så jeg har ligget i senga siden kl.07:00 og ikke fått gjort noe. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg var så utslitt, men heldigvis begynner det å slippe litt nå. Det gjelder å bare komme seg opp så fort man kan. Så jeg har endelig klart å sette meg i stua med pcen foran meg. Ikke dårlig bare det.

I dag blir første oppskriften jeg har jobbet med lagt ut på bloggen. Alle oppskriftene blir lagt ut kl.18:00. Grunnen til det er at jeg vil ha oppskriftene ute samme dag, men samboeren min begynner snart på jobb og da kan jeg ikke lengre lage middag kl.15:00 fordi da er maten kald når han kommer hjem. Egentlig er det bare bra fordi kroppen min er som regel mye bedre å ha og gjøre med når det er litt utpå dagen. Så kanskje jeg faktisk klarer å stå på kjøkkenet og lage god middag hver dag. For når jeg er utslitt og det ikke frister å lage mat så blir aldri maten noe bra heller.

Planene for i dag blir å ta litt oppvask sånn at jeg faktisk har lyst til å lage middag der. Også tenkte jeg å få ryddet stuebordet og vasket over her sånn at vi kan sitte og spise her, mens vi ser på Lucifer. Det er ikke alt for lenge før nye episoder kommer og da må samboeren min få sett alle de tidligere episodene. Jeg har allerede sett dem, men ikke han. Derfor bruker vi middagstiden til å se på tidligere episoder. Også får det hodet mitt bort fra det faktum at jeg ikke klarer å høre på andre spise mat. Den lyden får det seriøst til å vrenge seg i magen min. Så da er det veldig kjekt å se på tv samtidig som man spiser, hvertfall så lenge det bare er oss to.

Så da får vi se om jeg klarer å bli ferdig med alt sammen i dag. Det ville vært fint fordi da er det mye enklere å holde det ryddig her. Ellers går denne dagen til å ta det litt med ro sånn at jeg klarer å lage middager hver eneste dag. Jeg vil ikke slite meg ut og plutselig gå glipp av en av oppskriftene. Derfor skal jeg være ekstra forsiktig fremover nå sånn at jeg ikke bruker for mye energi og gjør kroppen sliten. For det krever jo en del energi å lage mat selvom jeg elsker det jeg gjør.

Også skal jeg ta bilder til morgendagens planteoppdatering. Nå gleder jeg meg virkelig til å vise frem plantene. De vokser som bare det og det er så gøy å se. I tillegg har jeg planlagt hvordan agurkplantene skal vokse. Når de vokser så må de jo ha noe å holde seg fast i og det har jeg drevet å ordnet nå. Så nå er det egentlig bare å holde et øye med dem sånn at de klatrer der de skal. Så høye har dem ikke blitt ennå, men plutselig er dem det og da er det en fordel å være forberedt. Mer om dette i morgen. Nå tenker jeg å starte på oppvasken sånn at jeg kan ta litt og litt i løpet av dagen.

Hva er planene dine for dagen?

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg