Let me put a smile on that face

Jeg har lenge tenkt om jeg skal putte i dreadsene mine eller ikke. Også ser jeg ei jeg kjenner som har puttet sine dreads inn og da fikk jeg bare enda mer lyst. Så denne morgenen har jeg altså gjort det. Denne looken har jeg ikke hatt på mange år og jeg har virkelig savnet den. Problemet har egentlig vært at jeg ikke har orket å flette inn det lange håret, ikke ville farge det helt svart som dreadsene mine og ikke har hatt nok dreads for hele håret. Nå som jeg har kort hår, litt svart og ikke like mye hår å flette inn så tenkte jeg at jeg skulle prøve. Det er jeg så utrolig glad for at jeg gjorde. Nå har jeg dreads i hele håret utenom foran fordi jeg syns det er fint med litt pannelugg løst, men jeg tenkte hvertfall å vise dere resultatet. Så her kommer noen bilder av meg med dreads og ferdig sminket.

Ja her er altså resultatet. Jeg skal etterhvert vise dere hvordan det ser ut når de ikke er i strikk også, men denne looken ble så fin at jeg har lyst til å gå for den i dag. Og helt ærlig er det mye finere med strikk i enn uten. Det fine med disse dreadsene er at jeg slipper å måtte klippe av mitt eget hår for å få den ut igjen. Disse er bare flettet inn i håret og festet med små gummistrikker. Egentlig veldig enkelt. Det eneste som er med syntetiske dreads er at det tar veldig lang tid å flette dem inn og særlig når man gjør det på sitt eget hår. Man kan også få veldig hodepine hvis man ikke er vant til det eller har flettet de for hardt. På meg går det helt fint, men jeg har hørt flere som ikke klarer å gå veldig lenge med dreads og da kan det være fordi dem sitter for stramt eller at hodet ikke er vant til å ha så mye vekt å bære på. Siden jeg ikke har noe hår på sidene så blir det jo ikke like tungt. Det blir jo bare halvparten av vekten i forhold til dem som har dreads over hele.

Det var altså litt om dreads. Så tenkte jeg å snakke litt om sminken. Nærmere bestemt falske øyevipper. Ja, det er faktisk første gang på mange år at jeg bruker falske øyevipper og det var faktisk veldig greit å få de på. Litt som å sykle. Har man lært det så klarer man det selvom det er år og dag siden sist. Helt ærlig trodde jeg aldri jeg kom til å få på løsvipper igjen, men så kjøpte jeg det allikevel og er egentlig ganske overrasket over hvor greit det er å ha på. Også er det jo veldig fint med løsvipper.

Dere lurer kanskje på hvorfor jeg har sminket meg og tatt på dreads. Skal jeg noe i dag? Nei, faktisk har jeg ingen planer. Det er bare så deilig å kunne pynte seg litt av og til selvom man ikke skal ut. Ja, dette er min versjon av å pynte meg. Jeg føler meg fin og på bildene har jeg faktisk ikke filter annet enn at svarthvitt bilder er noe av det peneste jeg vet. Så da ble det noen selfies på morgenen.

Jeg vet dette ikke er en look for alle, men jeg håper allikevel dere likte det. Dette er jo meg og jeg føler meg fin når jeg ser sånn ut.

Følg bloggen på facebook HER om du vil se mer av meg og mine påfunn.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg