Lade opp til morgendagen

Ja, som vanlig ligger jeg våken til langt på natt og i morgen skal jeg opp tidlig. Det blir sikkert helt supert. Man må vel bare gjøre det beste ut av det I guess. Selvom jeg gjerne skulle sovet likt å sove lenge så har vi ting som må gjøres i morgen. Bare én ting å gjøre og det er å tenke positivt. Det mest positive er at vi blir kvitt sofaen og stolen. Det blir mye bedre plass i stua og det vil se mye ryddigere ut også. Så er det jo det at man kommer seg ut. Det hjelper jo masse på humøret.

Når alt dette er gjort så kan jeg heller legge meg rett ut og eventuelt sove da. Jeg håper jo så klart jeg får sove nå, men vi får se hva denne natta bringer. Klokka har jo allerede rukket å bli 02:00 og det er ikke akkurat så mange timene før vi må opp igjen. Men jeg tenker at jeg skal prøve å få meg noen timer søvn hvertfall. Det har jo vært litt av en dag i dag så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har vært noe trøtt i kveld. Jaja, lov å håpe at det kommer nå snart. I mellomtiden skal jeg ligge her og lukke øya. Da kan i det minste kroppen få slappet av.

Jeg vet hvertfall hva planen for søndag er. Da skal jeg sove og slappe av helt til mandag. For er det én ting som er helt sikkert så er det at morgendagen kommer til å slite meg helt ut. Da er det jaggu bra at  på timeplanen min er søndagen helt blank. Men ja, jeg får se om jeg får meg litt søvn jeg da.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg