Kveldstur i bilder

Etter å ha slappet av en stund under teppet, lagd og spist middag så ble det en tur til. Det var allerede blitt mørkt ute, men jeg måtte bare ut og nyte dagen litt til. Jeg var ikke sliten så da ble energien min brukt til en skikkelig fin tur. Så jeg tok noen bilder, som jeg alltid gjør når jeg går ut av døra. Denne gangen ble det jo litt annerledes siden det allerede hadde begynt å bli mørkt ute. Så jeg tenkte det kunne være moro å vise dere de jeg tok i kveld. La oss ta en titt på hvordan det ser ut her på en helt vanlig onsdagskveld.

Jeg syns det er så stilig når det blir mørkt ute fordi da blir trærne mot himmelen som en silhuett og man kan ikke se noen detaljer. Alt er svart. Også kommer det lille som er igjen av solen, bak åsen og lager den vakre fargen helt nederst. Åh det er bare perfekt. Så jeg prøver å få med meg solnedgangen hver dag for å få med meg de flotte fargene som himmelen har rett før det blir helt mørkt.

Så da ble det faktisk to turer i dag. En lang tur og en litt kortere, men den siste turen gikk jeg også ganske fort så jeg fikk litt mosjon i kveld. Derfor tenkte jeg å ta det helt rolig resten av kvelden og bare nyte stillheten. Kanskje se litt på tv eller lese en bok. Uansett hva det blir til så skal det bli deilig å slappe helt av. Det har vært en veldig fin dag, men med to turer så ble kroppen til slutt sliten. Også kommer det jo en dag i morgen med en ny tur. Da er det faktisk 1 uke på rad. Det blir gøy. Så da er det bare å lade opp til i morgen.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg